Pārdošanā esot nonākusi Pugačovas un Galkina greznā Maskavas pils (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova ar vīru, krievu humoristu Maksimu Galkinu un abu bērniem pametuši Krieviju un pārdošanā izlikuši savu pili Grjazas ciemā, vēsta "Telegram" kanāls "Mash".

Vietnē pieejamā informācija liecina, ka pils jau vairākas dienas esot pārdošanā, un

tā tiekot pārdota par 1 miljardu rubļu.

Pugačova arī izņēmusi savu bērnu dokumentus no skolas. Visi trīs pametuši Krieviju un aizlidojuši uz Izraēlu. Jāatgādina, ka augusta izskaņā Pugačova atgriezās Maskavā, lai bērni klātienē varētu turpināt mācības trešajā klasē.

Sešstāvu greznās savrupmājas kopējā platība ir 3000 m2. Tajā ir lifts, pazemes autostāvvieta četrām automašīnām un ķīniešu stila peldbaseins. Turklāt pilī ir daudz dažādu telpu - viesu spārns, smēķētava, kamīnzāle, biroji, bērnistabas, guļamistabas, ģērbtuves u.c.

Pāris nav komentējis publiskoto informāciju.

Foto: Allas Pugačovas un Maksima Galkina pils

Atgādinām, ka septembra vidū parodists un televīzijas raidījumu vadītājs Maksims Galkins Krievijā pasludināts par "ārvalstu aģentu". 

Galkins savos koncertos asi kritizējis Krievijas iebrukumu Ukrainā un sociālajos tīklos komentējis masu slepkavības Bučā, uzsverot, ka karam nevar būt nekāda attaisnojuma.

Pēc tam viņam tika liegts ētera laiks Krievijas televīzijā. Masu mediji ziņoja, ka tam par iemeslu bija tieši Galkina izteikumi pret karu un ka viņš jau kara pirmajās dienās zaudējis reklāmu kontraktus.

Septembrī kļuva zināms, ka Galkina sieva Alla Pugačova ir atgriezusies Krievijā. Viņa nav nākusi klajā ar publiskiem paziņojumiem par karu, bet sociālajos tīklos ir kritizējusi naida kurinātājus. Dziedātāja 3. septembrī bija klāt bijušā Padomju Savienības prezidenta Mihaila Gorbačova bērēs, bet vēlāk ierakstīja sociālajos tīklos, ka Gorbačovs "noraidīja vardarbību kā politikas un savas varas noturēšanas paņēmienu".

Krievijas Tieslietu ministrija, papildinot fizisko personu - "ārvalstu aģentu" reģistru, norādīja, ka Galkins nodarbojas ar politisku darbību, saņemot finansējumu vai cita veida palīdzību no Ukrainas. Pagājušajā nedēļā ar tādu pašu formulējumu reģistrā tika iekļauti žurnālisti Jūlija Latiņina un Maikls Naki, kā arī vēsturniece un pedagoģe Tamāra Eidelmane.

Kremļa pārstāvis Dmitrijs Peskovs 4. septembrī asi kritizēja Galkinu, kad žurnālisti Peskovam jautāja par viņa attieksmi pret māksliniekiem, kas pēc kara sākuma pameta Krieviju, bet tagad atgriežas. Šāda māksliniece ir Pugačova.

"Ir, protams, tie, kas burtiski sevi aptraipījuši ar pavisam nepieklājīgiem un visiem nepieņemamiem paziņojumiem. Tie, teiksim tā, ir tie, ar kuriem mums skaidri nav pa ceļam. Un ir arī citi," sacīja Peskovs. "Es neesmu dzirdējis nevienu Annas Pugačovas paziņojumu. [Viņas] laulātais draugs ir izteicis ļoti sliktus paziņojumus, kurus es pats esmu lasījis," teica Peskovs, rezumējot, ka Galkinam "skaidri nav pa ceļam" ar pārējiem Krievijas pilsoņiem.

Pēc tam, kad kļuva zināms, ka par "ārvalstu aģentu" Krievijā ticis pasludināts viņas vīrs Maksims Galkins, arī dziedātāja Alla Pugačova vērsās Krievijas Tieslietu ministrijā ar lūgumu viņu pasludināt par ārvalstu aģenti, par to viņa paziņoja savā "Instagram".

Kremļa preses sekretārs Dmitrijs Peskovs vairījās komentēt Krievijas dziedātājas Allas Pugačovas neseno paziņojumu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu