"Vairs neatšķiru cilvēku sejas..." Uldi Dumpi skārušas veselības likstas (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktieris Uldis Dumpis
Aktieris Uldis Dumpis Foto: Ieva Lūka/LETA

Tautā mīlētais aktieris Uldis Dumpis nupat atzīmēja savu 79. dzimšanas dienu. Neskatoties uz cienījamo vecumu un redzes problēmām, aktieris piekritis filmēties seriālā "UgunsGrēks. Atgriešanās.".

Tiesa, kā viņš pats saka izdevumam "Privātā Dzīve", seriālā filmēsies tikai nedaudz. Jau pirms četriem gadiem redzes pasliktināšanās dēļ viņš Nacionālajā teātrī uzrakstīja atlūgumu, jo, pat kāpjot uz skatuves, aktieris vairs nejutās droši.

"Vairs neatšķiru cilvēku sejas. Tos, ar kuriem esmu strādājis laikā, kad vēl redzēju, protams, labi atpazīstu pēc balss.

Bet tādus, ar kuriem esmu komunicējis beidzamo divu triju gadu laikā, vairs ne," sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāts bija aktieris.

Viņš vairs nevarot lasīt un daudzas lietas tagad darot daudz lēnāk, taču esot samierinājies, ka redzes zudums esot neatgriezenisks process.

Atgādinām, ka pagājušajā nedēļā varoņu un seriāla veidotāju vērtējumam tika nodota pirmā seriāla "UgunsGrēks. Atgriešanās" pirmizrāde. Arī Dumpis uz to ieradās, un viņu ar auto atveda sieva televīzijas režisore Daina Dumpe.

Foto: "UgunsGrēka" pirmās sērijas skatīšanās

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 4. oktobra numurā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu