Krīze laulībā? Reira sieva par vīru vēlēšanās nav balsojusi (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA/TVNET kolāža

Jau ilgāku laiku mēļo, ka finanšu ministra Jāņa Reira un viņa kundzes ārlietu ministra Edgara Rinkēviča padomnieces Gundas Reires laulība ir uz izjukšanas robežas. Nu Reire izdevumam "Privātā Dzīve" vieš skaidrību par abu attiecībām.

Vēlēšanu naktī izdevums "Privātā Dzīve" novēroja, ka Reiri, kas rezultātus sagaidīja savas partijas birojā ar domubiedriem, nepārmija ne pušplēsta vārda.

Žurnālisti novērojuši, ka Reirs komunicējis ar visiem, izņemot Edgaru Rinkēviču, kura tuvumā visu laiku uzturējās Gunda. Turklāt Jāņa labās rokas zeltnesī ir laulības gredzens, bet kundzei tāda nav.

Tāpat kļuvis zināms, ka Reire vēlēšanās balsojusi Rīgā, nevis Zemgalē, kur startēja viņas vīrs.

Vaicāta, vai ko dzirdējusi par runām, ka viņas un Jāņa laulība pajukusi, Gunda nebija izbrīnīta: "Jā, esmu šādas runas dzirdējusi. Arī pirms pieciem un desmit gadiem. Nezinu, kāpēc?! Mēs esam kopā. Jā, viena vai ar meitu eju uz izstādēm, bet vīrs nav tik ļoti aizrāvies ar mākslu."

Savukārt nebalsošanu par vīru viņa skaidro ar to, ka vēlēšanu dienai viņai bijuši citi plāni, nevis doties uz laukiem, lai balsotu Zemgalē.

Citādi viņiem ģimenē viss esot kārtībā.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 4. oktobra numurā.

Ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs pēc vēlēšanās atklāja, ka "Jaunās Vienotības" valde svētdien, 2. oktobrī, pieņēma lēmumu nevirzīt ministru amatiem deputātus, kuri nav ievēlēti 14. Saeimā.

Jautāts, vai tas nozīmē, ka nākamajā valdībā JV ministra amatiem nevirzīs, piemēram, Jāni Reiru (JV) un Kārli Šadurski (JV), Rinkēvičs teica, ka šodien pieņemtais JV valdes lēmums nozīmē, ka ministru amatos nebūs ne Reirs, ne Šadurskis.

Pēc Rinkēviča teiktā, šāds JV valdes lēmums ir skaidrojams ar cieņu pret vēlētāju pausto viedokli vēlēšanās, neievēlot konkrētus deputātu kandidātus.

Jau ziņots, ka Šadurskis, kurš nav iekļuvis 14. Saeimā, JV sarakstā ir biežāk svītrotais (8849 reizes) parlamentārietis. Jaunajā Saeimas sasaukumā nav iekļuvis arī Reirs ar 4288 plusiem un 4087 svītrojumiem.

Saskaņā ar pašreiz Centrālās vēlēšanu komisijas mājaslapā pieejamo informāciju, JV nākamajā Saeimā varētu būt ieguvusi 26 mandātus, Zaļo un Zemnieku savienība (ZZS) - 16, "Apvienotais saraksts" (AS) - 15, Nacionālā apvienība (NA) - 13, "Stabilitātei!" - 11, "Progresīvie" (P) - 10, bet "Latvija pirmajā vietā" (LPV) - deviņus mandātus.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu