"Dejo ar zvaigzni" pamet jau trešais pāris (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

9. oktobrī pie skatītājiem nonāca šova "Dejo ar zvaigzni" ceturtā tiešraide, kuru nācās pamest jau trešajam pārim.

Žūrija un skatītāji lēma, ka šovs jāpamet RAKUS Anestezioloģijas klīnikas vadītājai Agnesei Ozoliņai, kura bija pārī ar divkārtējo Latvijas čempionu “10 dejās” un vairāku starptautisko sacensību finālistu Rihardu Dūšu.

“Diezgan neparasta rumba, esmu pārsteigts par dejas pirmo daļu, kur Agnese parādīja vēl vienu savu talanta šķautni, bet es nesavilku paralēles ar rumbu, nezinu, vai tas piestāv šim dejas stilam,” atzina žūrijas loceklis Iļja Vlasenko. Pārējie žūrijas locekļi novērtēja, ka dejā bija redzamas emocijas un savi hobiji, kas padarīja deju krāšņāku. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 22 punktus.

“Rihardā man rada apmulsumu tas, ka vienu brīdi viss ir labi, kad viņš mani slavē, un tad ir mēģinājumi, kuros viņš mani tikai bar. Taču pēc katra krituma ir arī kāpiens, un tas noteikti sekmē labāku rezultātu,” pirms dejas izteicās Agnese.

Žūrijas augstāko vērtējumu ieguva Kašers un dejotāja Paula Kukute, kuri pirmo reizi šovā ieguva 10 balles, saņemot kopsummā 29 punktus. Savukārt zemāko žūrijas vērtējumu, 17 punktus, saņēma Kristīne Balode, taču guva pietiekami lielu skatītāju atbalstu, lai šovā paliktu.

Šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā zināmi cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, kā arī ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks vizionārs Kašers un psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu