Nošautās operatores ģimene tomēr netiesāsies ar Boldvinu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleks Boldvins
Aleks Boldvins Foto: Reuters/ScanPix

2021. gadā filmas “Rust” uzņemšanas laukumā nošautās operatores Halinas Hačinsas ģimene un apsūdzētais aktieris Aleks Boldvins panākuši neizpaužamu izlīgumu, vēsta CNN.

Atgādinām, ka filmas uzņemšanas laukumā Boldvins turēja pistoli "Colt", kad no tās tika izšauta īsta lode, kas trāpīja Hačinsai, laupot viņai dzīvību.

Kā tolaik sacīja ģimenes advokāts Braiens Panišs, Boldvina un pārējo producentu "nevērīgā uzvedība un izmaksu apcirpšanas pasākumi" noveda pie Hačinsas nāves.

Nu panākts izlīgums starp ģimeni un traģiskajā negadījumā iesaistītajiem.

"Mēs esam panākuši izlīgumu ar Aleku Boldvinu un filmas producentiem. Izlīguma ietvaros mūsu lieta tiks izbeigta. Filmas "Rust" filmēšana atsāksies 2023. gada janvārī ar visiem sākotnējiem galvenajiem aktieriem, un es [Hačinsas atraitnis Metjū Hačinss] būšu tās izpildproducents. Es neesmu ieinteresēts iesaistīties apsūdzībās vai vainas piedēvēšanā (producentiem vai Boldvina kungam). Mēs visi uzskatām, ka Halinas nāve bija šausmīgs negadījums. Esmu pateicīgs, ka producenti un izklaides industrija ir sapulcējušies, lai izteiktu cieņu Halinas pēdējam darbam,” teikts Hačinsa paziņojumā.

Režisora pienākumus turpinās pildīs Džoels Souza, kurš arī cieta negadījumā.

Atgādinām, ka kinovesterna "Rust" uzņemšanas laikā tika sašauti divi cilvēki - 42 gadus vecā operatore Halina Hačinsa un 48 gadus vecais režisors Džoels Souza.

Hačinsa tika aizvesta ar helikopteru uz Ņūmeksikas Universitātes slimnīcu, taču no gūtajiem ievainojumiem mira. Souza tika aizvests uz citu slimnīcu, kur viņam tika sniegta ārkārtas medicīniskā aprūpe.

Kā pērn skaidroja Boldvins, viņam teikts, ka ierocī nav īstu patronu, turklāt viņam dots norādījums pavērst ieroci Hačinsas virzienā, operatorei gatavojoties uzņemt filmas skatu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu