Ilgi gaidītais mirklis ir klāt! Iepazīsti seriāla "UgunsGrēks" varoņus!

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ilgi gaidītais mirklis ir klāt – pie skatītājiem nonāk seriāla “Ugunsgrēks. Atgriešanās” pirmās četras sērijas. Kurus no iemīļotajiem tēliem mēs atkal redzēsim savos televīzijas ekrānos? Vai sižetu iedzīvinās arī jauni personāži?

Jau pirmajā sērijā Pētersona kungs saaicina savus bijušos viesnīcas darbiniekus kopā, lai viņi sacenstos par iespēju tikt pie pils. Tikai viņi nezina, ka Aivaram ir slepena vēlme - uzzināt, kurš ir vainīgs pie skandāla, kas sabojāja Pētersona reputāciju un biznesu. Kad vainīgais noskaidrots, cīņa par īpašumu turpinās, jo Aivars rīko savstarpēju izbalsošanu, kas izraisa intrigas un konfliktus dalībnieku vidū. Vai tiešām pils jaunais īpašnieks tiks noskaidrots... izlozē?

Seriāls “Ugunsgrēks” iemantojis stabilu vietu televīzijas skatītāju sirdīs pateicoties ikoniskajiem varoņiem. Piedāvājam atsaukt atmiņā spilgtākos tēlus, kuri kopā ar seriāla jaunpienācējiem priecēs skatītājus jaunajā sezonā.

Milda (Ilze Vazdika)

Ja pasaulē visi ceļi ved uz Romu, tad Pētersona pilī visas taciņas ved uz virtuvi, kur traukus un cilvēkus pārvalda Milda. Mildai nav ilgi jāmeklē kabatā ne pēc vārda, ne padoma. Mildiņai ir atvērta un līdzjūtīga sirds, bet viņa prot būt arī asa, tieša un asprātīga. Lai prāts turētos labā formā, risina krustvārdu mīklas un lasa aforismu grāmatiņas.

Zenta (Regīna Devīte)

Zentas dzīvi visprecīzāk raksturotu vārdi: gribēju kā labāk, bet… Labs cilvēks, kura lielos plānus piepildīt traucē viņas pašas nespēja paklusēt. Bet, lai arī kādi vēji mēģina nogāzt Zentiņu gar zemi, viņa cīnās, noturas un dodas uz priekšu.

Helēna (Zane Daudziņa)

Helēna ir sieviete, kura iet līdzi laikam un modernajām tehnoloģijām. Līdz Tiktokam vēl nav tikusi, bet Instagramā ir izvērsusi influenceres karjeru un rāda savām vienaudzēm, kā saglabāt miesu un garu. Labestīga optimiste, kura nelaidīs garām iespēju tikt gan pie materiāliem, gan emocionāliem labumiem.

Aivars (Uldis Dumpis)

Solīds biznesa cilvēks ar īpašumiem. Aivars ir gatavs dāvināt kādu no saviem namiem, bet nekad neaizmirsīs, ka ir bijis tik labs. Mīl Latviju, bet dzīvo ārzemēs. Sasniedzis ļoti cienījamu vecumu un sācis aizdomāties, ka būt vienam nemaz nav tik cienījama izvēle.

Vadims (Jakovs Rafalsons)

Izdarīgs vīrietis labākajos gados. Darās un izdarās. Netraucē pat tas, ka dažreiz aizmirst, kas ir padarīts. Biznesa jomas mainās, bet nemainīga paliek vēlme pēc naudas un sievietēm. Bet ir viena sieviete, kuras vēlmes stāv pāri visai pasaulei un kuras viņš ir gatavs piepildīt ar visiem iespējamiem līdzekļiem, – viņa mazmeitiņa.

Silvija (Ilze Pukinska)

Temperamentīgā Silvija pratīs ņemt varu savās rokās, tikt pie naudas un baudas arī tad, ja neviens no viņas ko tādu negaidīs. Viņa kļūs par mafijas bosu, ja tas būs vajadzīgs pašas bērniem. Un novāks pretiniekus. Ja ne gluži ar ieročiem kā mafijā, tad ar asu vārdu gan. Tur rūpi par vīru, bet nekautrējas viņu apstrādāt, lai gūtu labumu sev.

Gunārs (Egils Melbārdis)

Ļoti rūpīgs vīrietis jautājumos, kas attiecas uz viņa ārieni un veselīgas dzīves piekopšanu. Ne tik rūpīgs biznesā, bet ko lai dara, ja daudz laika jāpavada īstās sievietes meklējumos. Īstajai sievietei galvenais parametrs ir – tai jābūt daudz jaunākai par Gunāru. Jo, Gunārprāt, viņš vēl aizvien ir miesā un garā jauns. Diemžēl jaunās meitenes nepiekrīt viņa viedoklim.

Leons (Ģirts Ķesteris)

Daudz piedzīvojis, pārdzīvojis, mazliet novecojis, bet vēl nepadevies. Profesionāli ārstē cilvēka miesu, savukārt kā amatieris – filozofs, kurš labprāt diskutē par garu un dvēseles līkločiem. Īpaši labi tas padodas, kad rokās ir viskija glāze.

Lola (Everita Pjata)

Lola ir jauna sieviete, kura zina, ko grib, un darīs visu, lai to panāktu. Un darīs to tā, ka nevienam negribēsies maisīties pa kājām. Cīnās ar visiem iespējamiem ieročiem un bruņuvestē. Nepatīk zaudēt cīņā. Ļoti nepatīk. Ļoti, ļoti nepatīk zaudēt.

Kristiāna (Rūta Dišlere)

Jaunajai sievietei pārdzīvojumu tik daudz, tuvu cilvēku tik maz, ka nākas apmaldīties savās sajūtās un lēmumos. Bet Kristiāna cenšas atrast izeju no situācijām un turpina meklēt cilvēkus, kuriem uzticēties. Iejūtīga meitene meklē mīlestību un īsto cilvēku, kuram to dāvāt.

Augusts (Kārlis Tols)

Topošais ārsts, kurš netiek galā ar cilvēku emociju un dvēseļu izaicinājumiem. Tas viņam jāmācās, ko cauri sāpēm un kļūdām viņš arī dara. Viegli ietekmējams, emocionāls, grib izlikties cinisks, bet nesanāk. Satrauc ģenētiskais mantojums. Un pamatoti. Jo dzimtā ir slimības, kuras viņš negribētu atkārtot savā dzīvē.

Ivars (Jurģis Spulenieks)

Ivars cenšas būt profesionāls. Tikai tā profesija nav viņa paša izvēlēta. Ģimene gribēja sev militāristu vai policistu, bet Ivaram labāk padodas sirsnīgas sarunas virtuvē un gardu keksiņu degustācijas. Vientuļš cilvēks, kurš meklē draugus un mīlestību, bet nezina, kā to visu atrast. Satraucas sieviešu klātbūtnē, jo nezina, kā ar šīm neparedzamajām būtnēm apieties. Godīgi sakot, Ivars satraucas ne tikai sieviešu klātbūtnē.

Juris (Pauls Iklāvs)

Juris ir profesionāls muldētājs. Sarunās, pierunās, parunāsies, aprunās. Galvenais – vienmēr meklē veidu, kā tikt pie naudas, īpaši necenšoties. Profesionāls bezdarbnieks. Ir iepazinis arī vietu, kur logiem priekšā restes.

Ralfs (Rihards Zelezņevs)

Ralfs ir veiksmīgs vīrietis, kurš nesaprot, ka ne pats ir to veiksmi radījis. Tiešām nesaprot. Ralfs nesaprot arī to, ja kādai sievietei viņš nepatīk. Jo viņš taču ir veiksmīgs! Un viņam ir motocikls! Un ko tur visi pārspīlē ar savām prasībām un emocijām?! Ralfs neko nepārspīlē! Ja nu vienīgi savu lieliskumu.

Sofija (Anete Berķe)

Sofija ir kā radīta darbam viesmīlības nozarē. Laipna, iejūtīga, bet pārāk neļaujas emocijām. Zina, ka vairāk var sasniegt, ja cilvēks ir saprātīgs. Un Sofijai ir jābūt saprātīgai, ja pusmāsa un brālis tādi nav.

Emīls (Oskars Vīksne)

Emīls vēro pasauli caur fotoaparāta objektīvu. Un prot aiz tā paslēpties. Tāpēc apkārtējie ne visai objektīvi spēj izvērtēt Emīla nodomus. Emīls ir apsēsts ne tikai ar fotomākslu, un tam ir negaidītas sekas.

Cēzars (Normunds Bērzs)

Cēzars regulāri šķērso divu pasauļu robežas. Viena ir tā, kura izveidota viņa galvā, otra – viņa tuvinieku realitāte, kurā viņi cenšas mīlēt Cēzaru un samierināties ar viņa slimību. Lai kādi būtu Cēzara psihes līkloči, viņš mīl savu dēlu.

Zuzanna (Anna Klēvere)

Zuzanna ir policiste, kura prot savu darbu un dara to aizrautīgi. Zuzanna prot šaut ne tikai ar revolveri, bet arī ar jokiem. Tikai atšķirībā no lodēm joki mēdz trāpīt garām. Bet reti kurš uzdrošinās par tiem nesmieties, jo viņa ir bruņota ne tikai ar ieroci, bet arī ar šarmu un asu prātu.

Pāvels (Romāns Bargais)

Pāvels gribētu savai priekšniecei Zuzannai būt ne tikai palīgs. Lāga puisis, kurš pienesīs dāmai sviestmaizes, visādi izdabās, bet tad aizies mājās un bēdāsies, ka atkal nekas nav izdevies.

Šagāls (Imants Vekmans)

Izdarīgs mākslinieks. Nav izvēlīgs mākslas jomā – ja tautai nevajag viņa paša darbu, nokopēs cita radīto. Prasmīgi rīkojas ne tikai ar otām, bet arī ar mēli. Jo kā tad citādi tiks pie modelēm, kas gatavas maksāt par savu atveidojumu mākslas darbā.

Emīla opis (Jānis Kalnups)

Kārtīgs latviešu opis. Saglabājis labu redzi, kas ļauj paturēt atmiņā īpašu dāmu sevišķas pazīmes. Un arī sirds ir laba – dikti mīl savu mazdēlu un piedod jaunām meitenēm viņu sastrādātās muļķības.

Otto (Ivars Šterns)

Ivara tēvs. Lai arī Otto ir atvaļināts armijas pulkvedis, viņš nav zaudējis karavīra stāju un komandiera attieksmi pret apkārtējiem. Viņš cenšas kontrolēt dēla dzīvi un dara to ar vislabākajiem nodomiem. Diemžēl ne ar tiem labākajiem rezultātiem.

No 10. oktobra seriāla pirmās četras sērijas redzamas platformā Go3, savukārt katru nedēļu pirmdienās kļūs pieejamas nākamās četras sērijas. Savukārt TV3 ekrānos seriāls nonāks 13. februārī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu