Dinas Zuzānes mīļotais draugs: Mums bija nelaimīga mīlestība

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mākslas kolekcionāre un mecenāte Dina Zuzāne pēc šķiršanās no vīra Jāņa Zuzāna šopavasar bija redzama 36 gadus vecā Gunta Gadzāna pavadībā. Abi iepazinušies "Instagram" un, kā atklāj Gadzāns, starp viņiem bijušas īpašas jūtas.

Žurnālam "Kas Jauns?" Gadzāns Dinas bēru dienā atklāj: "Mēs ar Dinu bijām kopā. Pazinām viens otru jau iepriekš, bet tā pa īstam satuvinājāmies kopš šā gada pavasara. Bet tas bija kaut kā savdabīgi. Par pāri vai ģimeni mēs nesaucām viens otru. To arī paši sapratām, jo tas, kas bija dzimis starp mums, patiesībā bija nelaimīga mīlestība. (..) Jā, precēties mēs neprecētos, bērnu mums arī nevarētu būt. Patiesībā ļoti skumīgi. Mums bija tik maz laika baudīt vienam otru."

Guntis atklāj, ka Dina viņam iepatikusies viņas prāta dēļ. Neraugoties uz 30 gadu starpību, viņš viņu neizsakāmi mīlējis. "Dina man bija atzinusies, ka tik mīlēta un tik ļoti sieviete, kā būdama ar mani, viņa savā mūžā nekad iepriekš neesot jutusies. Jo es viņu neizsakāmi mīlēju. (..) Jā, egoistiski es gribētu viņu vēl ilgi sev līdzās. Bet, reāli skatoties, viņa bija labu dzīvi nodzīvojusi," par Zuzāni izsakās Gadzāns.

Arī savos sociālajos tīklos Guntis dalījies ar vairākiem ierakstiem, kur mīļi izsakās par Zuzāni. "Tu biji mana gaisma, smaids, drāma, acuraugs un sirds. Tu esi mans mūžīgais dzinējs. Paldies par dāvāto laiku!" teikts vienā ierakstā.

Kādā citā Gadzāns atminas abu trakulīgākos piedzīvojumus. "Reiz saulainā vasaras dienā traucāmies apēst zupiņu. Ar nolaistu jumtu, šampanieša glāzi rokā un ātrumu 310 km/h. Baudīt mirkli."

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns?" 11. oktobra numurā!

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu