"Dejo ar zvaigzni" dalībnieku mīļotie atklāj, vai šovā ir pamats greizsirdībai

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Pētersons un Olena Čerekova
Jānis Pētersons un Olena Čerekova Foto: publicitātes

Šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieki jau ir sadejojušies, bet vai slavenību otrajām pusītēm ir pamats būt greizsirdīgiem? 

Piemēram, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons sarunā ar izdevumu "Privātā Dzīve" atklāja, ka Olenai ir vīrs un arī viņš nav brīva vīrieša statusā. 

"Olenai ir vīrs, ar kuru nevaru konkurēt.

Bet, ja nopietni, man ir ļoti paveicies ar otru pusīti. Viņa lieliski saprot, ka dejā nevaram rādīt, kā mēs kopā draudzīgi metinām vai būvējam, ka tie vienmēr būs stāsti par attiecībām, kuriem mums pašiem jānotic. Ja mana draudzene tomēr kļūtu greizsirdīga, tas nozīmētu, ka man ir izdevies nodot to sajūtu, kādai dejā bija jābūt."

Šova "Dejo ar zvaigzni" otrajā tiešraidē, šķiet, teju visus skatītājus pārsteidza aktrise Elīna Bojarkina, kuras dejas noslēgums vainagojās ar skūpstu. Kā izdevumam norāda pati Elīna, viņas draugs, LTV Kultūrdevas sižetu autors Marģers Majors nav bijis greizsirdīgs par šādu pavērsienu. "[Viņš] saprot, ka skūpsts bija daļa no šova. Jā, tas notika fiziski, bet nenozīmē, ka man tagad gribas skūpstīties ar Martu," tā Bojarkina.

Arī viens no saskanīgākajiem pāriem - TV3 laika ziņu vadītāja Rūta Dvinska un deju partneris Viktors Haritonovs - noliedz runas, ka abu starpā būtu uzplaukušas jūtas. "Māksla ir māksla, bet dzīve ir dzīve," "Privātajai Dzīvei" uzsver Dvinska.

Viņa norāda, ka šova laikā attiecības ar vīru, TV3 sporta ziņu diktoru Kasparu Dvinski tikai uzlabojušās. "Viņš ir vismīļākais cilvēks, pie kura ieritināties, kad vienos naktī beidzot esmu atbraukusi mājās. Mūsu attiecības šova laikā ir kļuvušas vēl ciešākas."

Foto: "Dejo ar zvaigzni" ceturtā tiešraide

Atgādinām, ka šovā "Dejo ar zvaigzni" cīņu par uzvarētāju titulu un 15 000 eiro naudas balvu sacenšas dziedātāja Aminata, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, motobraucējs Matīss Karro, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks vizionārs Kašers un psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode un iepriekšminētie grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, kā arī Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 11. oktobra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu