"Priekš kam tu šeit nāci?!" Pirmā izbalsošana “Ērkšķos” pamatīgi sanikno Jāni Bukumu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Bukums
Jānis Bukums Foto: Edijs Pālens/LETA

Skandalozajā projektā “Caur ērkšķiem uz…” notikusi pirmā izbalsošana, kas pārsteigusi ne tikai pašas dalībnieces, bet pamatīgi saniknojusi arī šova vadītāju Jāni Bukumu.

Pēc piesātinātas dienas un satikšanās ar mākslinieku Mareku Odumiņu, kā arī ķermeņa un prāta izkustināšanas komandas saliedēšanās spēlēs, dienas noslēgums nes sev līdzi ziņu par izbalsošanu. Tā tradicionāli ir viens no emocionālākajiem brīžiem projektā, kas ļauj dāmām no malas atskatīties uz savu dalību projektā, sasniegumiem un arī pieļautajām kļūdām.

Šoreiz vārds tiek dots pašām dalībniecēm, kuras, vērtējot kolēģu sniegumu un ieinteresētību dalībā projektā, gandrīz visas nosauca Katrīnu. Tiesa, atklājās, ka 21 gadus vecā sieviete, kura sapņo par dzīvi, brīvu no narkotikām, pati ir lūgusi balsot par viņu, lai varētu ātrāk doties mājup, jo arī “ārpusē” viņa varot mainīties pašas spēkiem.

Šāda rīcība ne pa jokam saniknoja Jāni Bukumu, kurš dāmām veltīja skarbus vārdus. “Šis ir “Caur ērkšķiem uz…” piektās jubilejas gads, un ir skumji, ka viss sākas tik ačgārni. Pats fakts, ka kāda jau projekta sākumā saka, ka grib mājās, man rada jautājumu -

priekš kam tu šeit nāci?!

Ja kādai vēl gribas iet mājās, sāp vēders, galva vai tamlīdzīgi, lūk, tur ir durvis. Un es nejokoju,” skarbs ir Bukums.

Viņam pievienojas arī šova otra vadītāja Liene Stepena, sakot, ka ir ļoti daudz meiteņu, kuras sapņo par dalību projektā, bet Katrīna šo iespēju patiesībā ir izniekojusi.

Savai aizstāvībai jaunā sieviete sacīja, ka jau šobrīd daudzas atziņas esot paņēmusi savā sirsniņā un jūtot sevī pārmaiņas. Tāpat viņa vēlēja veiksmi pārējām dāmām, kuras turpina dalību projektā. “Tie, cilvēki, kuri grib tikt tālāk, arī tiks tālāk. Viņi sevi paņems rokās un noturēs līdz beigām,” tā Katrīna.

Atgādinām, ka sociālais projekts “Caur ērkšķiem uz…” skatāms ceturtdienu vakaros STV Pirmā!.

"Caur ērkšķiem uz..." Katrīna
"Caur ērkšķiem uz..." Katrīna Foto: Gatis Gierts/ Publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu