"Dejo ar zvaigzni" kārtējā izbalsošana

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

16. oktobrī pie skatītājiem nonāca šova "Dejo ar zvaigzni" piektā tiešraide, kuru nācās pamest jau ceturtajam pārim.

Žūrija un skatītāji lēma, ka šovs jāpamet motobraucējam Matīsam Karro, kurš šovā piedalījās ar profesionālu sporta deju skolotāju, vairāku Latvijas un starptautisko sacensību finālisti Zani Prokofjevu.

“Šova pirmsākumos man bija milzu uztraukums, jo dejošana man bija pilnīgi sveša lieta. Pirmie treniņi vispār bija krimināli. Ir pagājušas piecas nedēļas, un varu teikt, ka sajūtas ir tieši tādas pašas,” ar humoru pirms priekšnesuma savās pārdomās dalījās Matīss.

Žūrija šajā vakarā diezgan bargi kritizēja pāra priekšnesumu. Bija iebildumi gan pret mūzikas izvēli, gan pret izvēlēto tērpu krāsu un nepārliecinošo izpildījumu. “Mūzikai ir cits vēstījums, bet jums bija pavisam cits vēstījums. Bija arī ļoti daudz sadzīvisku kustību uz deju grīdas,” dejotāju priekšnesumu komentēja horeogrāfs Jānis Purviņš. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 18 punktus.

Savukārt žūrijas augstāko vērtējumu šajā reizē ieguva Rūta Dvinska ar deju partneri Viktoru Haritonovu, kuri pirmo reizi šovā saņēma 10 balles no visiem žūrijas locekļiem, kopā saņemot 30 punktus.

Šovā turpina piedalīties tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa, mākslinieks vizionārs Kašers un psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode.

Noskaties Matīsa un Zanes priekšnesumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu