Dinas Zuzānes mīļotais draugs atklātā intervijā: "Grūti apzināties, ka viņas gluži vienkārši nav"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

30. septembrī pēkšņi mūžībā devās Andreja Žagara kultūras attīstības fonda valdes locekle, mākslas un mūzikas mecenāte Dina Zuzāne. Viņas draugs, uzņēmējs Guntis Gadzāns intervijā TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik" ar lielu mīlestību runā par kopā piedzīvotajiem mirkļiem ar Dinu.

Publiskojam fragmentu no intervijas!

Klik: Katrs cilvēks, kas aiziet no mūsu dzīves, atstāj kādu nospiedumu... par ko jūs esat pateicīgs Dinai un kādus atvadu vārdu viņai teicāt?

Guntis Gadzāns: Ja godīgi, grūti apzināties, ka viņas gluži vienkārši nav. Viņa vēl ir tik ļoti līdzāspastāvoša.

Viņa no tiesas ir mans mūžīgais dzinējs, enerģijas pārpilnā ēteriskā būtne.

Viņa noteikti nav no šīs pasaules, drīzāk kā Dieva dāvāts glāsts, kuru var sajust vēl šodien. Iedvesma un apbrīna. Nav iespējams pat izteikt vārdos, cik ļoti cilvēcīgs un vērtīgs bija kopā pavadītais laiks. Atvadoties viņai patika teikt: “Tikai apsoli vienu, ka uzvedīsies godīgi!” Tā bija vienīgā reize, kad atjokoju pretī, sacīdams: “Nē, nebūšu godīgs!” Nosmējām un pamājām viens otram. Pēc tam, sastopoties vēlreiz, jutu neizsakāmu mieru un tad viņai no sirds pateicos par dāvāto laiku, iespaidiem un atklātību. Viens otram ļoti atklājāmies. Pārrunājām lērumu lietu, ko nevienam nekad neteiktu. Dina noteikti ir kvalitātes zīmogs cilvēkam, neizmērojama mēraukla.

Pilnu interviju ar Gunti Gadzānu lasi šeit!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu