Pēc tēta aiziešanas un dažādiem kreņķiem dziedātāja Aija Andrejeva dodas svētceļojumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aija Andrejeva
Aija Andrejeva Foto: TVNET

Dziedātāja Aija Andrejeva-Aišpure vairāk nekā trīs nedēļu garumā mēroja slaveno Santjago ceļu Spānijā, kas ik gadu vilina tūkstošiem svētceļnieku no visas pasaules.

Kopumā mūziķe mēroja vairāk nekā 380 kilometrus, sasniedza galamērķi un tam par godu tika pie īpaša tetovējuma.

Ceļa galamērķis is Sv.Jēkaba katedrāle, kas atrodas Spānijas ziemeļu pilsētā Santjago de Kompostelā. "Kāpēc nolēmu doties šādā ceļojumā?

Šī gada pavasarī, kad bija spēku izsīkumi, dažādi kreņķi aiz muguras, tostarp tēta aiziešana... Sēdēju, un pēkšņi ienāca prātā doma - Santjago! Man vajag iet Santjago ceļu!

Man dzīvē nekad līdz tam brīdim nebija tāda plāna, bet tad pēkšņi šis aicinājums bija kā šāviens no skaidrām debesīm. [..]

Sāku pētīt visus iespējamos Santjago ceļus. Sāku apzināt laikus, kad to varētu darīt, un rudenī devos ceļā. [..] Šis bija 16 dienu gājiens no vietas, tāds man bija pirmo reizi," žurnālam "Kas Jauns" pavēstīja Aija Andrejeva.

"Gatavojos es mērķtiecīgi. Sākumā bija lieli plāni, kā nu es mainīšu uzturu un vingrošu, kā sevi sagatavošu šim ceļam.

Bet tāda sistemātiska trenēšanās un uztura mainīšana manā pasaulē nenotika. Katru dienu vingroju desmit minūtes, kurās veicu konkrētu vingrojumu kompleksu. Pie tā arī pieturējos," stāsta dziedātāja.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu