Šova "Dejo ar zvaigzni" dalībnieku rindās negaidītas izmaiņas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristīne Balode
Kristīne Balode Foto: Publicitātes foto

Par izstāšanos no šova "Dejo ar zvaigzni" paziņojusi psiholoģe ar specializāciju seksoloģijā un partnerattiecību terapijā Kristīne Balode. Šādu lēmumu viņa pieņēmusi trešdienas rītā, kas nozīmē, ka šīs nedēļas tiešraidē viņu un viņas deju partneri Martu Smolko vairs neredzēsim.

“Dzīvi nav iespējams ielikt grafikā. Reizēm būtiskāka par plānošanu ir gatavība lēkt piedzīvojumā un atvērtība jebkam, ko šis stāsts nesīs. Šovs “Dejo ar zvaigzni” bija mans šī gada drosmīgākais lēciens nezināmajā, un es skaidri zinu, ka būtu nožēlojusi, ja būtu pateikusi nē,” savās pārdomās par dalību šovā dalās Kristīne.

“Jūtos no sirds pateicīga šova komandai par man piedāvāto iespēju sajust sevi citā gaismā, citās varēšanas/nevarēšanas attiecībās un citā dzīves kontekstā. Sirsnīgs paldies “Smolko deju studijas” komandai un manam deju partnerim Martam Smolko par veltīto laiku un enerģiju, lai mūsu kopā radītie deju stāsti varētu iegūt tik šarmantas aprises. Īpašais paldies horeogrāfam Gintam Dancītim, ar kuru katrs kopīgas radīšanas mirklis izvērtās unikālā, vārdos neaprakstāmā piedzīvojumā.

Tomēr katram stāstam ir savs sākums un savas beigas, kuras sajust un pieņemt ir jo īpaši nozīmīgi, lai dzīve varētu turpināt kūsāt arī tad, kad stāsti ir izstāstīti.

Tāpat kā iespēja piedalīties šovā, tā arī brīdis, kad šovu atstāt, nebija iegrāmatots manā tuvāko mēnešu grafikā. Dzīve ienes savas korekcijas, un ar neizsakāmi bagātīgas pieredzes garšu uz lūpām es savu dalību šovā pārtraucu veselības apstākļu dēļ. Vislielākais un sirsnīgākais paldies mūsu atbalstītājiem! Bez jums šis stāsts nebūtu bijis iespējams un tas nav izsakāms vārdos, cik daudz tas man nozīmē. Visu šo laiku jūs bijāt mans sirds ritms, kurš palīdzēja ļauties, lai ko dalība šovā nestu. Sirsnīgi skauju ikvienu, un noteikti tiekamies!" par savu lēmumu pamest šovu informē Kristīne.

Aizvadītajā tiešraidē žūrija slavēja Kristīnes un Marta priekšnesumu, uzsverot, ka šajā reizē tas bija daudz pārdomātāks, progress bijis acīmredzams. Žūrijas kopvērtējumā pāris ieguva 20 punktus, kas bija augstākais viņiem līdz šim saņemtais balsu skaits.

“Ar katru raidījumu Kristīne atveras arvien vairāk un vairāk, es jūtu uzlabojumus mūsu sniegumā, mēs kopā izbaudījām šo deju,” pēc aizvadītās tiešraides uzstāšanās teica Kristīnes deju partneris, pieckārtējs pasaules vicečempions WDSF Profesionālajā divīzijā Latīņamerikas dejās Marts Smolko.

Tas nozīmē, ka dalību šovā turpina tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā dziedātāja Aminata, grupas "Citi zēni" solists Jānis Pētersons, šķēpmetēja Madara Palameika, ģitārists, komponists un producents Mārcis Auziņš, TV3 laika ziņu moderatore Rūta Dvinska, Leļļu teātra aktrise Elīna Bojarkina, interjera un sajūtu dizainere Anda Ozoliņa un mākslinieks vizionārs Kašers.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" 16. oktobra raidījums

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu