Zuzāna mīļotās pirkstā uzmirdz briljanta gredzentiņš

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Izdevums "Kas Jauns?" šonedēļ vēsta, ka Jāņa Zuzāna jaunās dzīvesbiedres Ilzes labās rokas zeltnesī parādījies spožs gredzentiņš ar briljantu.

Pēc jautājuma, vai tiešām tas ir saderināšanās gredzens un vai Zuzāna kungs plāno jau drīz otrreiz stāties laulībā, viņš samulsa un smaidot atteica: "Šobrīd vēl ar precēšanos nesteigsimies. Vēl tāpat dzīvojamies. Nekādas vainas."

Atgādinām, ka iepriekš Zuzāns bija precējies ar Andreja Žagara kultūras attīstības fonda valdes locekli, mākslas un mūzikas mecenāti Dinu Zuzāni. Zuzāne pēkšņi devās mūžībā šā gada 30. septembrī. 

Jānis un Dina Zuzāni 2021. gada maija izskaņā paziņoja par šķiršanos pēc 40 gadu kopdzīves. "Esam vienojušies, ka pēc šķiršanās paliksim labi draugi, jo mūsu laulībā ir dzimušas divas meitas," norādīja Zuzāns.

Zuzānu pāris apprecējās 1986. gada janvārī, bet abu attiecības sākušās jau krietni agrāk. Abu laulības dzīvē ir dzimušas divas meitas - Elīna Janevica un Kristīne Zuzāne.

Pēc šķiršanās Zuzāns sāka jaunas attiecības ar Ilzi, kuras neslēpa gan izejot kopīgi publiskos pasākumos, gan savos sociālajos tīklos.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns?" 25. oktobra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu