Karsti! Kambalas pozē pirmskāzu fotosesijā (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olga un Kaspars Kambalas nolēmuši otrreiz iestūrēt laulības ostā, sarīkojot ballīti draugu lokā. Pirms lielā notikuma abi ļāvušies ugunīgai fotosesijai. 

Atgādinām, ka Kambalas gredzenus mija pirms gada, “kovidlaikā”, kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā.

Nu pāris ir gatavs to mainīt un kāzu dunu uz savas ādas izdzīvot vēlreiz – turklāt labākajās precību tradīcijās. Gan ar pirmskāzu fotosesiju, gan vecpuišu ballīti, kas gan šoreiz Kambalas kundzei iet secen, jo, pretēji Kaspara draugiem, viņas draudzenes par šādu tusiņu nav padomājušas.

Plašu rezonansi raisījis Kaspara paziņojums, ka arī šajās kāzās viņš pie altāra dosies īpaši darinātā treniņtērpā, kas, kā izskatās, līdz pat ceremonijai tiek turēts slepenībā. Tāpat kā Olgas izvēlētā kāzu kleita, par kuru daiļava jau jūsmojusi iepriekš, atklājot, ka šoreiz priekšroku dos nevis efektīgam mini, bet gan kuplai “princešu” kleitai. Tāpēc ugunīgajā pirmskāzu fotosesijā Olga pozē savā pērnajā kāzu kleitā un elegantā plīvurā, bet Kaspars, par pārsteigumu faniem, izvēlējies uzvalku – tiesa bez krekla, tikai ar žaketi, visu skatam atsedzot savu torsu.

Vairāk uzzini 1188.lv!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu