Foto ⟩ Žoržs Siksna aizvadījis pikantāko vakaru savā karjerā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Kāda sieviešu deju studija nule aizvadījusi savas 8. dzimšanas dienas svinības populāru vīriešu sabiedrībā. Viens no vīriešu kārtas pārstāvjiem - Žoržs Siksna - nācis pie kādas būtiskas atziņas, proti, tik pikants darba vakars ir pirmoreiz viņa karjeras laikā.

Sieviešu deju studija "Red Rose Lady Studio" ir vienīgā specializētā strip plastikas studija Rīgā, un to vada dejotāja un dziedātāja Loreta Macijevska-Livča. Loreta ar savu ģimeni ik gadu piedalās Latvijas Televīzijas raidījumā "Latvijas Sirdsdziesma" un ir arī titula Mrs. Latvija VICE II 2020/2021 nēsātāja.

Uz svinībām tika uzaicināti vairāki mūziķi - Žoržs Siksna, Andris Ābelīte un Kaspars Markševics. Ar dziesmām vien dāmas viņus prom nelaida – nācās atbildēt uz pikantiem un visai nopietniem jautājumiem par un ap sievietēm. Jāatzīst, ka savu skatuves kolēģu konkurencē vēl aizvien viszinošākais dāmu siržu pazinējs ir un paliek leģendārais latviešu estrādes dāmu mīlulis Žoržs Siksna.

"Man jāatzīstas, ka savā garajā koncertēšanas pieredzē tik pikanta darba vakara man vēl nav bijis,” svinībās atzina Žoržs Siksna.

Dzimšanas dienas svinību programmā Ābelīte, Markševics un Siksna veldzējās deju studijas dāmu sagatavotajos strip plastikas priekšnesumos, skanēja šampanieša tosti un kopīgi tika baudīta kūka.

"Strip plastika ir dejas māksla, kas palīdz sievietei atraisīties, kļūt valdzinošākai, pašpārliecinātākai un noslēpumainākai. Katrā sievietē mājo kaķene, un strip plastikas nodarbības palīdz šīm īpašībām izpausties. Nav iemesla bažīties par to, ka neesi fiziski gatava dejošanai, – šis kurss ir domāts fizioloģiskā stāvokļa uzlabošanai," par savu studiju izsakās Loreta.

"Tā nav tikai māksla, bet arī veids, kā uzturēt sevi labā fiziskā formā, jo treniņa laikā tiek noslogotas visas muskuļu grupas, kas turklāt palīdz sadedzināt kalorijas. Būtiski ir zināt, ka strip plastika nav striptīzs (atkailināšanās, savaldzināšana). Strip plastika ir dejas veids, kurā aktiermāksla ir apvienota ar moderno un balles deju elementiem. Sievietei nebūt nav jāizģērbjas, lai kļūtu valdzinoša!"

Foto: Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto

"Dejas manā studijā vairs nav tikai sports un valdzinošs priekšnesums mīļotajam, bet gan darbs ar sevi, atrast sevī to sievišķību un maigumu, ko mūsdienu sievietes ikdienas skrējienā bieži aizmirst un pārvēršas par darba zirgiem," teic studijas vadītāja Loreta.

Foto: ieskats pikantajā ballītē

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu