Kanjes Vesta nedienas turpinās ar izraidīšanu no slavena apavu zīmola biroja

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kanje Vests
Kanje Vests Foto: Evan Agostini/AP

Populārais reperis Kanje Vests pēdējā laikā iekūlies nopietnās likstās – zaudējis jau tā nebūt ne spožo reputāciju savu antisemītisko izteikumu dēļ, kā rezultātā Vācijas sporta preču ražotājs “Adidas” pārtraucis sadarbību ar Vestu, jau ziņots žurnālā “Forbes”. Nu līdzīgu noraidījumu viņš saņēmis no populārā apavu zīmola “Skechers”.

Darījuma anulēšana ar “Adidas” reperi “izņēmusi” no miljardieru statusa, proti, tā vērtība sasniegusi 1,5 miljardus ASV dolāru, savukārt bez šā darījuma Vesta bagātība palikusi vien 400 miljonu robežās.

Sadarbību pārtraucot, tika apturēta viņa apģērbu un apavu līnijas “Yeezy” ražošana.

""Adidas" necieš antisemītismu un jebkādu citu naida runas veidu.

Kanjes Vesta nesenie izteikumi un darbības ir bijuši nepieņemami, naidpilni un bīstami, tie pārkāpj kompānijas vērtības - dažādību un iekļaušanu, abpusēju cieņu un godīgumu," iepriekš paziņoja "Adidas".

Jau pirms tam sekoja sadarbības atteikumi no talantu aģentūras CAA, bet kinostudija MRC atteicās izlaist dokumentālo filmu par viņu. Vesta “Instagram” un “Twitter” kontiem uzstādīti bloki tajos publicētu antisemītisku paziņojumu dēļ.

Tikmēr jaunākā “The Guardian” informācija liecina, ka reperis ticis izraidīts no apavu zīmola “Skechers” biroja pēc tam, kad ieradies Losandželosas ēkā bez iepriekšēja brīdinājuma.

Zīmola pārstāvji informēja, ka reperis ieradies kopā ar savu modes dizaineri un veicis neatļautu filmēšanu, taču pēc īsas sarunas ēku tomēr pametis.

Izskanējusi arī informācija, ka Kalifornijas štatā drīz pēc Kanjes Vesta antisemītiskajiem izteikumiem pieaugusi neiecietība pret Kalifornijas štatā dzīvojošiem ebrejiem. Arī veikalu ķēde GAP no savām pārdošanas vietām izņēmusi Kanjes Vesta zīmola produktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu