Seriāla "Nemīlētie" zvaigzne: "Vajadzētu taču bērnus un precēties. Bet tad arī partneri vajag, ar kuru to vēlētos!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Aktrise, seriāla "Nemīlētie" zvaigzne un šova "Dejo ar zvaigzni" dalībniece Elīna Bojarkina intervijā žurnālam "Ieva" atklāti runā par attiecību tēmu. 

27 gadus vecā Bojarkina intervijā atklāj, ka sāk domāt par ģimenes veidošanu. "Tik daudz tiek runāts par sievietes bioloģisko pulksteni, un spiediens no ārpasaules arī rada zināmu stresu, bet – ak dievs! – es taču gribu strādāt un darīt to, kas man patīk, bet vajadzētu taču arī bērnus un precēties. Bet tad arī partneri vajag, ar kuru to vēlētos," atklāj aktrise.

Kā zināms, viņa četrus gadus bija kopā ar savu kolēģi aktieri Rihardu Zelezņevu, bet šovasar satuvinājās ar Marģeru Majoru, LTV1 raidījuma "Kultūrdeva" žurnālistu. Tiesa, ģimenes dzīvei ar Marģeru viņa vēl neesot gatava. "Mēs ar Marģeru neesam tik ilgi pazīstami, tāpēc nevar lēkt ar galvu ūdenī."

Runājot par iepriekšējām attiecībām, Elīna saka: "Dzīvē tā notiek, ka cilvēki izšķiras. Kamēr neesi vēl apprecējies un nav bērnu, tu esi diezgan brīvs savos meklējumos. Protams, sirds tāpat sāp šķiroties, jo tu jau pieķeries tam otram. Attiecības nevar pārcirst kā ar nazi, tāpat kā nevar ielīst otram dvēselē, jo katrs pieņem pats savus lēmumus. Var vienīgi mēģināt to pieņemt un saprast, ka cilvēki mainās un mainās arī tas, kas sākumā tev šķita īsts un patiess."

Abi nu saglabā koleģiālas attiecības, kā arī kopīgi dala sunīti. "Manuprāt, nav jādraudzējas ar saviem bijušajiem. Ne velti tas ir bijušais, tātad – kaut kas, kas ir jau bijis. Pēc tam dzīvē ienāk cits cilvēks, un sava uzmanība ir jāvelta viņam, nevis bijušajam."

Runājot par iepazīšanos ar jauno draugu, aktrise saka: "Pirmo reizi satikāmies ballītē, pēc tam aizbraucām uz mežu pastaigāties. Tā vienu, otro, trešo un ceturto reizi, līdz sapratām, ka starp mums abiem veidojas simpātijas. To jau nevar izskaidrot, kāpēc tā notiek.

Pēc pāris mēnešiem sākām dzīvot kopā, jo bija sajūta – ko tad gaidīt?

Mēs esam dažādi, tomēr arī līdzīgi. Marģers ir ļoti uz āru vērsts, viņam patīk runāties, patīk ņemt enerģiju no citiem, tāpēc viņam vajag cilvēkus sev apkārt. Man atkal ir tikai mani cilvēki, un man ar viņiem pietiek. Savā ziņā Marģeru pat apbrīnoju par to, ka viņš spēj ar ikvienu atrast kopīgu valodu. Man tas nepiemīt, tāpēc man šķiet, ka tas ir tā kruti."

Pilnu interviju ar Elīnu Bojarkinu lasi žurnāla "Ieva" 2. novembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu