Strīds ar meitām, nobloķēti draugi: kas notika mirkli pirms Kambalu kāzām (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 28. oktobrī, šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Olga un Kaspars Kambalas nolēma otrreiz teikt viens otram jāvārdu, šoreiz - ar grandiozu ballīti! Taču mirklis pirms kāzām bija dramatisku notikumu pilns.

Kā liecina ieskats šovā "Slavenības. Bez filtra", vēl pirmskāzu dienā daudz kas nebija gatavs lielajai dienai. "Pirmskāzu dienā daudz kas nebija izdarīts. Mums nebija līdz galam sarunāts dīdžejs, nebija saskaņota mūzika. Kaspars visu dienu gulēja, un es visu pārņēmu savās rokās," tā Olga. "Jā, Kaspars neiespringst, jo zina, ka sieva visu izdarīs."

Tāpat pēdējā brīdī vairāki viesi paziņoja, ka tomēr neieradīsies uz pāra lielo dienu. "Mums bija uzaicināti 50 cilvēki, un vakar vienkārši puse "es nevaru, es saslimu, a man darbs..." Beigās Kaspars reāli nobloķēja tos cilvēkus! Ja tā būtu mājas ballīte... Bet tajā restorānā viss ir saskaitīts, katrai personai speciāli gatavojam..." dusmas neslēpa Olga.

"Tie viesi, kuri atteica piedalīties mūsu kāzās, - viņi visi ir nobloķēti!"

Jau pošoties ceremonijai, Olga atklāja, ka neuzticas vizāžistiem, tāpēc grimu klāja pati, kas drīz vien tika pabojāts asaru dēļ - kāzu rītā Kambalu mājās izcēlās pamatīgs strīds.

Olga ne tikai izplūda asarās, bet izteica arī vēlmi atcelt kāzas: "Negribu es šitās stulbās kāzas. Kaut kāds b*in cirks vienkārši."

Jauno sievu no sirds aizvainoja meitu attieksme. Olga kratīja sirdi Kasparam, raudot gaužas asaras: "Tās loses nevar savākties un guļ gultā. Man jau vakar pietika stresa to visu organizēt. Man tie nav svētki, es neatpūšos. Man visu laiku ir viens vienīgs stress."

Atgādinām, ka Kambalas gredzenus mija pirms gada, "kovidlaikā", kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā - Jūrmalas dzimtsarakstu nodaļā.

Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gadā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu