Kambala atbild kritiķiem par kāzu tērpa izvēli: "Mans treniņtērps maksā varbūt vairāk nekā dažam uzvalks" (13)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Sportists Kaspars Kambala izraisījis plašu rezonansi ar savu kāzu tērpu. Nu pāris skaidro apģērba izvēli un atbild kritiķiem.

Kā zināms, šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Kaspars un Olga Kambalas 28. oktobrī apprecējās otro reizi. Pērn Covid-19 pandēmijas dēļ lielas svinības nebija iespējamas, tāpēc pāris nolēma apprecēties otrreiz un sarīkot draugiem ballīti.

Pirmajās kāzās Kaspars bija tērpies baltā treniņtērpā, nu bija izvēlēts melna samta treniņtērps. "Mans treniņtērps maksā varbūt vairāk nekā dažam uzvalks. Tas ir mans uzvalks," saka Kaspars.

Savukārt Olga, kura pērn bija tērpusies minikleitā, nu izvēlējās greznu kāzu kleitu, papildinot līgavas tēlu ar plīvuru un īpašu matu rotu. Viņa kāzu rītā atklāja, ka šī ir trešā reize, kad viņa tērpjas kāzu kleitā, un tieši šī kleita viņai ir vismīļākā. "Precoties pirmajā reizē, man bija forša kleita, bet mani nospieda radinieki, sakot, ka tik grezna kleita nav vajadzīga. Jauna biju, paklausīju. Precoties otro reizi, man bija forša minikleita, tā, kā gribēja Kaspars.

Un tagad ir kleita, kuru gribu es."

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu