"Meita negrib pieņemt..." Zuzāns atklāti par jaunajām attiecībām (7)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Uzņēmējs, azartspēļu zāļu īpašnieks, mākslas kolekcionārs un mecenāts Jānis Zuzāns, viesojoties raidījumā "Dž. Spot", runāja par savām jaunajām attiecībām ar mīļoto Ilzi. 

Kā zināms, abi satuvinājās pēc Jāņa šķiršanās no bijušās sievas, Andreja Žagara kultūras attīstības fonda valdes locekles, mākslas un mūzikas mecenātes Dinas Zuzānes.

"Man ir ļoti labas, ļoti mīļas attiecības ar Ilzi. Ilzei ir divi bērni, man ar viņiem arī ir ļoti labas attiecības. Man ir tikpat labas attiecības ar manām meitām [Elīnu un Kristīni, no iepriekšējās laulības ar Dinu Zuzāni - red.] un mazbērniem. Viena mana meita [Elīna] Ilzi negrib pieņemt. Viņa atsakās tikties. Otra - normāli kaut kā pieņem. Mazbērniem arī nav nekādas problēmas. Elīnai pagaidām ir grūtības ar Ilzes pieņemšanu. Kaut gan man šķiet, ka Ilze tur nav vainīga," neslēpj Zuzāns.

Zuzāns atklāj, ka abi iepazinušies "Zuzeum", kur viņš vadījis lekciju. Arī Ilze interesējas par mākslu, un viņa lūgusi Zuzānam apskatīt viņas kolekciju. "Sākām vienreiz runāt, otro, trešo reizi, un kaut kā ieskatījāmies..." atklāj Zuzāns, piebilstot, ka arī iegādājies Ilzes darbus.

Jau ziņots, ka divas dienas pirms savas 67. dzimšanas dienas pēkšņi mūžībā devās mākslas kolekcionāre un uzņēmēja Dina Zuzāne.

Zuzānu pāris paziņoja par šķiršanos. Pāris bija laulībā 40 gadus, abiem dzimušas divas meitas - Elīna un Kristīne, kuras Zuzāniem dāvājušas trīs mazbērnus.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu