Kur pazudusi efektīgā Liene Ušakova?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Radio balss, dziedātāja un šovu zvaigzne Liene Ušakova 1188.lv rubrikā "Sarunas" skaidro, kāpēc kādu laiku bija pazudusi no ziņu virsrakstiem. 

Ušakova neslēpj, ka kādu laiku turējusi aizvainojumu uz Latvijas medijiem. "Es ļoti ilgu laiku biju nocietinājusies no Latvijas medijiem. Man likās, ka ir pareizais solis paiet no visa maliņā un vienkārši visus ignorēt, nevienam neatbildēt uz jautājumiem, līdz ar to es neiesaistījos absolūti nekādās sarunās un diskusijās vispār. "

Šobrīd viņa sevi dēvē par pieaugušu sievieti un viņai vairs nerūp apkārtējo viedoklis. "Patlaban es uzskatu, ka nu jau es esmu pieaugusi, kļuvusi par košu, kolorītu sievieti, nevis vienkārši bērnu, kas spilgtāk izskatās un izlec uz apkārtējo fona. Līdz ar to man ir tas vecums, kad es varu ar kaut ko padalīties - pieredzi, iespaidiem, varu kādu iespaidot un brīvi runāt. Ja pirms tam man bija vienalga, tad tagad es vairs neietekmējos un nesatraucos par to, kā tas tiks pasniegts, kā kāds to sapratīs."

Tāpat viņa aicina vairs nesaukt viņu par seksīgo Lee. "Draugi, man vairs nav 15 gadi, es tomēr esmu pieaugusi sieviete!"

Liene arī sākusi jaunu darbu un nu satiekama nedēļas nogalēs jaunā naktsklubā, kur rūpējas par apmeklētāju labsajūtu pie galdiņiem. 

Vairāk uzzini 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu