Noklausies! ⟩ Jauns vārds Latvijas mūzikas scēnā - Kristiāna Millere

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziesminiece Kristiāna Millere, kura izcīnīja GRAND PRIX balvu 2022. gada jauno izpildītāju konkursā “Saldus saulīte”, piedāvā klausītājiem savu debijas singlu “Vēstules”.

“Dziesma ir par neveiksmīgu mīlestību, par nenotikušiem sapņiem un mazajām - lielajām bēdiņām,” stāsta Kristiāna. ”Brīdī, kad bija tā sāpīte un apjukums, savā nodabā, savā istabā gribējās dabūt to visu ārā no galvas. Nebija pat tāda doma, ka es šo dziesmu varētu kādam rādīt,” dziesmas tapšanas procesu atminas Kristiāna.

“Vēstuļu” aranžija tapa sadarbībā ar jauno mūziķu organizāciju “Lindas Garančas Mūzikas Studija”. Dziesma ierakstīta KS Records studijā Jelgavā, producenta Kārļa Šteinmaņa vadībā.

“Vasarā ar Lindas studijas jauniešiem braucām uz “Saldus saulīti” piedalīties, gūt pieredzi. Te pēkšņi apbalvošanas laikā paziņo, ka esmu ieguvusi GRAND PRIX un man ar pilnu koncertprogrammu ir jāuzstājas 2023. gada festivālā “Saldus saule”. Viss šķita sirreāli, kā sapnī - tiešām es?” stāsta jaunā mūziķe. “Pateicoties Lindas atbalstam, pāris dienu laikā jau tika saorganizēta pavadošā grupa un sākās mēģinājumu process. Sparīgi gatavojamies!”

Dziesmu “Vēstules” iespēlējuši: Kristiāna Millere - balss, ģitāra, Linda Garanča - taustiņi, Rihards Paškausks - ģitāra, Ģirts Eglītis - bass, Matīss Bērzs - bungas.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu