"Cūciski jūs izrīkojāties!" Ērkšķu izbalsošana beidzas ar lamām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kārtējā izbalsošana nākusi ar skumjām ziņām košās “Ērkšķu” Gunitas faniem – šoreiz mājup jādodas tieši viņai, vienai no pamanāmākajām projekta dalībniecēm.

Jau iepriekš Gunita minējusi, ka starp pārējām dāmām jūtoties kā “vilku barā” un, lai arī kā centās, izskatās, ka tomēr nav iemantojusi kolēģu uzticību, jo iekšējā balsojumā tika nosaukts tieši Gunitas vārds. Arī eksperti šoreiz ir skarbi pret efektīgo dāmu, kā rezultātā Gunita, dusmīgi lamājoties, projektu pamet.

Kravājot mantas, viņa neslēpa savu aizvainojumu un to, ka jūtas nodota: “Mēs mīļi runājamies, te pēkšņi šāds rezultāts. Es viņas atbalstīju, visu pēdējo atdevu. Bet nu lūk – es jau necerēju uz finālu. Bet paldies, ka man samelojāt. Cūciski jūs izrīkojāties!”

Tikmēr “Caur ērkšķiem uz…” vadītājs Jānis Bukums vēlēja veiksmi Gunitai un mudināja turēt mugurkaulu stingru un atrast savu ceļu: “Ceru, ka tu kaut ko iemācījies un secināji. Ceru, ka tev kaut kas noderēs. Joprojām nepamet sajūta, ka tu maldies tajā tumšajā mežā un netiec no tā ārā. Novēlu, lai tev dzīvē viss izdodas.”

Atgādinām, ka dāmu ceļš šajā sezonā ved caur zīmīgiem pieturas punktiem – pabijušas Bruknas muižā un sazemējušās ar dabu lauku kempingā, dāmas nu nonākušas greznā villā, kur strādās ar sevi turpmākās nedēļas.

Atgādinām, ka “Caur ērkšķiem uz…” skatāms ceturtdienu vakaros “STV Pirmā!”.

"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Gunita
"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Gunita Foto: Gatis Gierts/ Publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu