Kašers reaģē uz izbalsošanu neilgi pirms "Dejo ar zvaigzni" fināla

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/kasher_bb

Šova "Dejo ar zvaigzni" devītajā raidījumā tika izbalsots mākslinieks-vizionārs Kašers ar deju partneri Paulu Kukuti. Nu mākslinieks reaģējis uz notikušo neilgi pirms šova fināla.

Kašers pēc tiešraides uzrunāja savus sekotājus sociālajos tīklos, vēstot: "Mani mīļie draugi! Milzīgs paldies par jūsu mīlestību, atbalstu, es esmu ārkārtīgi pateicīgs par šo lielisko, grandiozo iespēju, kuru man Dieviņš piešķīra. Es izbaudīju katru mirkli!"

Viņš turpina: "Te man raksta: "Tas nebija godīgi..." Mīļie draugi! Tā ir spēle, un mēs pieņemam spēles noteikumus."

Kašers atzīst, ka pēc 115 darba dienām šī viņam būs pirmā brīvdiena. "Kā es gulēšu, kā es gulēšu!" atzīst Kašers.

Iepriekšējās tiešraidēs pāris skatītājus priecēja ar džaivu, ča ča ča, Vīnes valsi, sambu, tango, pasodobli, kvikstepu un rumbu, bet šajā tiešraidē - ar lēno fokstrotu un atkārtotu ča ča ča dejojumu. Uz skatuves šonedēļ viņiem pievienojās Jānis Šipkēvics, kurš dzīvajā izpildīja dziesmu “Apvij rokas”.

Jau pēc nedēļas uz skatuves kāps pieci pāri, sacenšoties par iespēju iekļūt pusfinālā. Mēs redzēsim Elīnu Bojarkinu un Martu Puniņu, Jāni Pētersonu un Olenu Čerekovu, Rūtu Dvinsku un Viktoru Haritonovu, Aminatu un Maksu Kravčenko, un Maksimu Buselu un Lizu Maniju.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" devītā tiešraide

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu