Kambalu kāzas beidzas ar dūru vicināšanu (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā epizodē atrādīti pēdējie momenti no Kambalu pāra kāzu ballītes, kas neiztika arī bez konfliktiem.

Kā liecina ieskats šovā, Kambalu kāzās netrūka arī asu starpgadījumu – ballītes karstumā izcēlies konflikts starp Olgas un Kaspara viesiem un igauņu atpūtniekiem, kuri apmetušies viesnīcā. Konfliktā iesaistījies Kambalu vedējtēvs, un Kasparam nekas cits neatlicis, kā steigties palīgos.

"Kāzas sanāca ar kautiņu, tieši tā kā vajag," Olga noteic. Viņa pastāstīja, ka viesnīcā bijuši arī igauņu viesi. Ballītes karstumā igauņi un kāzu viesi kaut ko nav varējuši sadalīt, kā rezultātā izcēlās kautiņš.

"Sākās razborkas, diezgan nopietnas," Olga pastāstīja.

Olga atklāj, ka vedējtēvs iztraucējis abus visai pikantā momentā, zvanot un iepazīstinot ar radušos konfliktu turpat viesnīcā. "Viņš man teica: "Olga, piedod, es nekad nerautu Kasparu no tevis, bet ir SOS situācija, lai viņš skrien lejā.""

Videofragmentā redzams, ka kautiņā iesaistījušās arī dāmas - vedējtēva sieva un Agrita Bindre-Blumenaua, kura bija viena no kāzu viesiem. Dāmas mēģināja situāciju normalizēt. 

Kaspars pastāstīja, ka mēģinājis draugu atturēt no konflikta, citādā gadījumā arī viņam nāktos tajā iesaistīties ar dūrēm. Kaspars galu galā draugu esot nomierinājis, bet igauņus nokauninājis par uzvedību.

Atgādinām, ka Kambalas gredzenus mija pirms gada, kovidlaikā, kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā - Jūrmalas dzimtsarakstu nodaļā. Tas bija iemesls tam, kāpēc Kambalas nolēma 28. oktobrī vēlreiz viens otram teikt jāvārdu dieva un draugu priekšā.

Foto: Kambalas precas!

Vairāk skaties 1188.lv!

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu