"Dejo ar zvaigzni" saskanīgākais pāris: vai starp Buselu un viņa partneri ir kas vairāk?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maksims Busels un Liza Manija
Maksims Busels un Liza Manija Foto: publicitātes

Par vienu no saderīgākajiem pāriem šovā "Dejo ar zvaigzni" tiek uzskatīti M.Čehova Rīgas krievu teātra aktieris Maksims Busels un viņa pāriniece Jelizaveta Manija, kas ir četrkārtēja Latvijas čempione un daudzu starptautisku sacensību uzvarētāja un fināliste. Nu Busels atkāj, vai starp abiem ir kas vairāk par vienkārši koleģiālām attiecībām.

Busels atklāj, ka sākotnēji šova producenti nemaz nav gribējuši likt abus pārī pārāk lielās auguma atšķirības dēļ. "Esmu 183 centimetri garš, bet Ļiza – ļoti maziņa. Viņai bija paredzēts cits partneris, taču Ļiza paziņoja, ka gribot dejot ar mani," atklāj Busels.

Vaicāts, varbūt viņai bija plāns iekarot viņa sirdi, Busels atbild: "Viņai tobrīd bija draugs." Taču, sākoties šovam, Ļizas attiecības izjukušas. "Nu, kaut kā tā arī sanāca. Es gan ceru, ka man ar to nav nekāda sakara. Vismaz Ļiza saka, ka neesot."

Busels atklāj, ka jau 12 gadus ir attiecībās ar gleznotāju Elīnu Arbidāni. Vaicāts, kāpēc abi savas attiecības nav noformējuši oficiāli, viņš atbild, ka reiz bildinājis mīļoto, taču neilgi pēc tam abi izšķīrušies. "Savā ziņā tā ir traumatiska pieredze, kas rada bailes, ka, bildinot viņu vēlreiz, mēs atkal varētu izšķirties. Agrāk man bija pārāk romantizēts skatījums uz attiecībām. Šķita, ka diviem cilvēkiem, kas ir kopā, obligāti vajag apprecēties. Tagad esmu sapratis, ka tas nav galvenais. Zinu daudzus pārus, kas dzīvo kopā, savas attiecības oficiāli nereģistrējot," tā aktieris.

"Šobrīd esam attiecībās, kurās ļoti novērtējam viens otra komforta zonu. Kad man ir atbildīgi projekti, dzīvojam atsevišķi. Draudzene ceļas ļoti agri, un, ja esam kopā, tad zinu – modīšos arī es. Bet man ir svarīgi izgulēties. Esmu pateicīgs viņai, ka šobrīd varam šādi – baudīt kopā dzīvi tad, kad tam ir spēks un laiks," saka mākslinieks.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 15. novembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu