Bukums par "Ērkšķu" dāmu peripetijām: "Meksikāņu seriāli nobāl!"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Jānis Bukums
Jānis Bukums Foto: Zane Bitere/LETA

Kārtējā izbalsošana sociālajā projektā “Caur ērkšķiem uz…” jau atkal raisījusi skarbus vārdus no šova vadītāja Jāņa Bukuma puses. Redzot kaislības un attiecību peripetijas, kas valda dāmu starpā, viņš nespēj klusēt.

“Jūs esat uz pārmaiņu ceļa - eksperti, tikšanās, nodarbības un jaunas iemaņas. Diemžēl tāds pats ātrums ir arī jūsu savstarpējās attiecībās – mīlestība, attieksme pret citiem un strīdi. Jums ir tāds temps, ka meksikāņu seriāli nobāl, salīdzinot ar jums. Te ir mīlestība, kāpieni, kritieni, Antonio ne tā uz Izauru paskatījās, un aiziet razborkas.

Tas ir briesmīgi!

Ja šādi darbosieties reālajā pasaulē, jau pēc trijām dienām sāksiet jāt ar zirgiem un šaut viena uz otru. Filtrējiet, ko runājat! Reālajā pasaulē tā nav, ka no rīta draugs, pēc divām stundām - ienaidnieks. Tas var šķist smieklīgi, bet patiesībā ir ļoti briesmīgi. Sāciet dzīvot pa īstam,” dāmām atgādina Bukums.

Tikmēr izbalsošanas rezultāti jau atkal iezīmē koalīciju – vairums nosauc Elīnu, kura cieš no alkohola atkarības un emocionālajām svārstībām, un to apstiprina arī ekspertu vērtējums. “Tu stāvi uz vietas, jo daudz ko jau esi iemācījusies. Taču esi palaidusi garām spēju ieklausīties sevī un rast mieru un harmoniju. To es tev arī novēlu,” līdz ar bagātīgu dāvanu birumu Elīnai sacīja Jānis Bukums.

"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Elīna
"Caur ērkšķiem uz..." dalībniece Elīna Foto: Gatis Gierts/ Publicitātes

Dodoties mājup, Elīna neslēpj, ka ir noilgojusies pēc savas meitiņas, un solīja turpināt izaugsmi ārpus projekta: “Darīšu visu iespējamo, lai neatgrieztos tur, kur biju. Draugu loks man ir normāls, man ir laba draudzene, cīnīšos.”

Atgādinām, ka sociālais projekts “Caur ērkšķiem uz…” skatāms ceturtdienu vakaros televīzijā sievietēm “STV Pirmā”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu