Kristīne Komarovska gatavo slinko kariju un piedalās burkānu mizošanas duelī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Kad aiz loga gaudo nemīlīgs rudens vējš un pie palodzes klaudzina lietus lāses, silta un garšīgu aromātu piepildīta virtuve ir viena no labākajām vietām, kur patverties. TVNET kulinārijas raidījuma “Garšu duelis” ķēķī viesojas TV personība Kristīne Komarovska, raidījuma vadītājas Annas Birmanes jeb Annas Pannas virsvadībā gatavojot kokosriekstu - turku zirņu kariju. Dueļa dalībnieces aprunājas par interesantām tēmām, sarīko burkānu mizošananas sacensības, "iekinzē" un izmēģina mēles mežģus.

Kristīne un Anna gatavošanai izmanto konservētus tomātus, dārzeņus, dažādas garšvielas, kokosriekstu pienu, kinzu, laimu , kā arī “Bonduelle Vapeur” turku zirņus. Garšvielas vispirms tiek apceptas, tad kopā ar apceptām garšaknēm, tomātiem un turku zirņiem sautētas kokospienā. Tad karijs tiek likts bļodiņās, pievienojot laimu un kapātu koriandru.

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Šeit atradīsi gardā kokosriekstu - turku zirņu karija recepti, bet, lai uzzinātu, kā atdzīvināt garšvielas, kādas ir Kristīnes attiecības ar asiem ēdieniem, kā pareizi "iekinzēt", un kura no dueļa dalībniecēm uzvarēja burkānu mizošanas sacensībās, noskaties video.

Foto: Kristīne Komarovska gatavo kokosriekstu - turku zirņu kariju.

Raksts tapis sadarbībā ar "Bonduelle".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu