Elīna Maligina atklāti par trešo laulību (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šoruden sabiedrību pārsteidza ziņa, ka slepus apprecējusies māksliniece Elīna Maligina. Nu viņa izdevumam "Ieva" atklāj detaļas par kāzām ar mīļoto vīrieti.

Jau ziņots, ka Maligina septembrī intīmā ceremonijā Gibraltārā mija gredzenus ar animācijas režisoru Reini Kalnaelli. Abi ir pazīstami kopš skolas laikiem. "Sēdējām vienā solā Rīgas Kultūru vidusskolā un bijām labākie draugi, pēc tam bija arī īss romāns. Pirmo filmu kopā nofilmējām 18 gados. Arī vēlāk esam kopā pastrādājuši radošos projektos. Tā ka es Reini diezgan labi pazīstu un visdrīzāk viņš mani arī.

Nebija tā, ka pēkšņi viņu ieraudzīju citā gaismā, – gaisma bija tā pati.

Cilvēki nemainās, bet mainās mūsu uzstādījumi, sajūtas, atrašanās vieta uz šīs zemes, domas, vecums, pārliecības, vēlme pēc miera, drošības, labas kompānijas, sabiedrotā un tā tālāk," saka Maligina.

Kāzas Gibraltārā notikušas gluži vienkārši tāpēc, lai pamainītu vidi. "Divas kāzas man ir bijušas Latvijā, kāpēc lai nepamainītu vidi? Es tam nepiešķiru tādu lielu nozīmi. (..) Man ir lielas bailes celties augšā ar funikulieri, bet ceremonijai bija jānotiek tieši tur – augšā. Likās – ja es iekāpšu tajā vagoniņā un uzbraukšu tajā trakajā kalnā, tad būšu par sevi mazliet lepna, jo es nereāli baidos no funikulieriem! Šajā gadījumā tas man bija liels pārbaudījums – celties augstu, augstu klintī –, un es to paveicu. Tur ir superīgi, skaisti, laba gaisma, labas emocijas. Un apkārt skraida neganti pērtiķi."

Vaicāta, kādēļ viņa nepārgāja vīra uzvārdā, viņa atbild: "Esmu vienu reizi mūžā mainījusi uzvārdu, apprecoties ar savu otro vīru, un šobrīd man vienkārši nav domas un plāna mainīt to vēlreiz. Man liekas, ka tas ir pilnīgi normāli."

Kā zināms, šī ir Reiņa otrā laulība, bet Maliginas - trešā. Māksliniece 2011. gada maijā mija gredzenus ar režisoru Dž. Dž. Džilindžeru. Viņu laulībā dzimusi meita Hanna. Bet 2016. gada oktobrī Elīna apprecējās ar miljonāru, "Olainfarm" lielāko akcionāru Valēriju Maliginu. 2017. gada decembrī Valērijs devās mūžībā.

Pilnu interviju ar Elīnu Maliginu lasi žurnāla "Ieva" 23. novembra numurā!

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu