"Tā ir ar alkoholiķiem dzīvot." Kambalas kārtējo reizi saplūcas TV kameru priekšā (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Kambalu pāra naksnīgais brauciens pa Rīgas ielām ar luksusa auto beidzas ar pamatīgu skandālu, redzams "Slavenības. Bez filtra" jaunākajā epizodē.

Olga vēlējās piestāt, lai nofilmētu mašīnas sniegtās priekšrocības. "Es gribēju uztaisīt īsos stāstiņus, lai parādītu mašīnas funkcijas." Olga Kasparam sāka pārmest, ka vīrs, šķiet, īsti nav sajūsmā.

"Ja tu būtu vecene, es tev uzšautu pa degunu,"

Olga pateica savam vīram. Kaspars Olgas vēlmes acīmredzot neuztvēra, un abu starpā izcēlās strīds.

"Ja tu vēlies kādam kaut ko parādīt, iepriecināt, un ja man nav tāda reakcija, kādu tu biji gaidījusi, tu tagad man čakarēsi prātu?" neizpratnē par sievas uzvedību ir Kaspars.

Kaspars teica, ka nav no tiem cilvēkiem, kas spēj izrādīt neviltotu prieku par lietām, tās vienkārši viņu tā nesajūsmina. Kaspars norādīja, ka uz šīm lietām lūkojas vienkāršāk, bez pārspīlētām emocijām. 

Stāvot uz ielas, Olga teica: "Tev vajadzēja lēkāt, dejot, teikt: mīļā, cik tu man kruta." Uz ko Kaspars atbildēja: "Man nav noskaņojums vienkārši lēkāt. Tas, ka mašīna dejo, ir ahujen*a, bet es nedejošu. Mašīna dejo, lai man nebūtu jādejo." 

Vārds pa vārdam, līdz abi uzvilkās aizvien vairāk.

"Kāds viņš ir preteklis, es vienkārši nevaru," Olga sadusmota noteica.

Turpinot ceļu pa Rīgas ielām, abi nespēja rimtiem un viens otram veltīja dzēlīgas frāzes.  "Mēs strīdamies par sīkumiem. Abi esam tie cilvēki, kuri māk iedzelt. Un mums abiem ir grūti piekāpties," attiecības raksturoja Olga.

Kaspars sievai paziņoja, ka kāps ārā no mašīnas, norādot, ka sievai vairāk būtu jākontrolē, ko viņa runā. Olga Kasparam ieteica darīt to pašu. 

"Tā ir, bļ*n, ar alkoholiķiem dzīvot, jau otro dienu skaidrā kā tāda neapmierināta vecene. Nekas viņam nepatīk, vajag tikai, lai es apkārt lēkātu," Olga piktojas.

Kad Kaspars jau bija prom, Olga dusmās teica, ka Kaspars var nožēlot savu rīcību, kad viņu savaldzinās kāds cits. Kad strīds jau bija mitējies, Olga teica, ka savu vīru ļoti mīl un neviens nespētu ieņemt viņa vietu. "Es viņu tik stipri mīlu, ka vienlaikus arī ienīstu."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu