Noklausies! ⟩ Būū veseļo salauztu sirdi, radot Ziemassvētku dziesmu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Dziesma “Ziemassvētki bez tevis” ilgi stāvējusi Būū dziesmu plauktā un nāk klajā īsu brīdi pirms minialbuma, ko plānots izdot 2023. gada februārī.

"Pirms dažiem gadiem, ap Ziemassvētku laiku, mani piemeklēja kārtējās jaunības “mīlestības problēmas” un es, pēc ierastās pašterapijas metodes, izlēmu nevis bēdāties par to, ka nevaru būt kopā ar “īsto un vienīgo”, bet gan uzrakstīju par to dziesmu. Šķiet eju pa pēdām Teilorei Swiftai, jo rakstu par bijušajām attiecībām. Ilgi marinēju šo dziesmu demo plauktā, bet šogad izlēmu, ka jāiesvēta jaunā ģitāra, jāsacer skaisti, džezīgi akordi un dziesma beidzot jānoaranžē, lai CV būtu arī viena seksīga Ziemassvētku melodija," tā par dziesmu izsakās dziesmas komponiste un vārdu autore Būū.

Ziemassvētku dziesmai tapusi arī akustiska versija un videoklips

Februārī gaidāmais minialbums būs stilistiski atšķirīgs no ierastā un iezīmēs jaunu, tumšāku posmu Būū mūzikā.

“Es ļoti daudz ar sevi strādāju gan fiziski, gan garīgi un liela daļa no pašizziņas ir saistīta ar maniem “dēmoniem” jeb “ēnas pusi”. Visiem tāda ir. Es līdz šim publiskajā telpā esmu rādījusi tikai savu gaišo pusi, taču tas ka demo plauktā sāka krāties tieši “tumsā” smeltās dziesmas, neļauj man ilgāk izlikties par eņģeli.” tā par topošo minialbumu saka pati autore - Būū.

Būū EP ierakstu plānots izdot 2023. gada februārī. Tas būs kā protests un kā demonstrācija tam, ka tas, ka Būū ikdienā izvēlas gaismu un mīlestību, nenozīmē, ka viņa nepazīst tumsu, nevar piekaut dēmonu, kas mēģina viņai darīt pāri.

Šo melno maģiju Būū ir satikusi, uzvarējusi un tagad dalīsies ar savu pieredzi. Apzinātā, gaišā buršanās caur popmūziku, palīdz ielikt pozitīvus, sevi cildinošus, afirmatīvus vārdus citu cilvēku mutēs, kas rotē kā mantras un iesēžas zemapziņā, veidojot jaunu realitāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu