VIDEO ⟩ Vandalis nakts aizsegā raidījis "Molotova kokteili" pa ukraiņu influenceres Stužukas mājvietu Rīgā (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Sofija Stužuka
Sofija Stužuka Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram/TVNET kkolāža

Huligāni ar degošām pudelēm jeb "Molotova kokteiļiem" uzbrukuši ukraiņu influenceres Sofijas Stužukas mājai. Sofija pašlaik dzīvo Latvijā un gaida no sava mīļotā rīdzinieka Antona bērnu. Par laimi, iespējamās briesmas izdevies novērst.

Influencere publiskojusi arī videofragmentu, kurā redzams uzbrukums viņas mājai.

Sofija vērsās arī pie likumsargiem, cerot saukt pie atbildības kādu apmātu sievieti, kura, pēc viņas teiktā, jau vairākus gadus terorizē viņu un viņas ģimeni. 

Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Stužuka apgalvo, ka bijusi soļa attālumā no nelaimes. Vien veiksmīga sagadīšanās dēļ viņa laikus novērsusi potenciālās briesmas. Tai naktī viņai nenāca miegs, viņa izdzirdēja skaņas, pamodināja Antonu un abi konstatēja, ka sētā iemests degošs "Molotova kokteilis". Antons uguni apdzēsis.

Foto: Ekrānuzņēmums

Sieviete saka, ka uguns izcēlusies pie garāžas. Viņa dalījās ar savām sajūtām, sakot, ka nevēlas pat domāt, kas būtu noticis tad, ja viņa būtu iemigusi. 

Mājā atradušies arī bērni. Stužuka prāto, ka, visticamāk, naidnieku mērķis ir bijis viņu nobiedēt. 

Naktī no 3. uz 4. decembri Valsts policijā tika saņemta informācija par gadījumu, kad kādas privātmājas teritorijā iemesta pudele, kurā visdrīzāk atradies degmaisījums. Par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 185. panta, proti, par mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Nodarītais materiālais zaudējums tiek skaidrots. Šobrīd policija skaidro notikušā apstākļus un to iemeslus.

Jau vēstīts, ka 2020. gada oktobrī no Covid-19 izraisītām komplikācijām mūžībā devās ukraiņu influenceris, fitnesa entuziasts un trīs bērnu tēvs Dmitrijs Stužuks. Viņa atraitne Stužuka ir atradusi jaunu mīlu - Antonu no Rīgas, ar kuru ir saderinājusies un gaida viņa bērnu.

Influencere Latvijā ieradās, bēgot no kara Ukrainā. Latvijā viņa dzīvo ar saviem trim bērniem. 

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu