"Lielu labumu man tas nav atnesis." Ieva Akuratere atklāj, ka dzīves laikā bildināta četrdesmit reizes (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rokgrupas "Pērkons" soliste Ieva Akuratere, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāja, ka dzīves laikā bildināta četrdesmit reižu.

Vaicāta, vai leģenda par neskaitāmajiem bildinājumiem ir patiesa, dziedātāja atbild:

"Jā, tā ir, taču lielu labumu man tas nav atnesis.

Man ir bijis viens īsts vīrs un varbūt ir bijuši brīnišķīgi draugi, bet tas vienkārši ir jauki un komplimentējoši, ka bildina četrdesmit reizes. Citas sievietes gaida kaut vienu vai divas reizes."

Vaicāta, ko viņa meklē attiecībās, Akuratere atbild: "Es meklēju tādu eleganci un smalkjūtību. Es meklēju sirsnību un gudrību, un dziļumu kā Jurī (Juris Kulakovs)."

Roberto Meloni raidījuma laikā jokodams teica, ka no viņa mutes izskanēs četrdesmit pirmais bildinājums, uz ko Akuratere priecīga atbildēja: "Man ir tik daudz prieka no brīnišķīgiem cilvēkiem. Es esmu jau tādā senā statusā, ka tā ligzdas vīšana man vairs nav tik aktuāla, bet es jau saņemu šo brīnišķīgo draudzību, tuvību, pat apbrīnu. Īstenībā uz skatuves bez tādas pievilcības es jau nevarētu nevienu savaldzināt, bet tā visa ir pasaka, tā ir tāda brīnišķīga spēle."

Iepriekš vēstīts, ka 2012. gadā dziedātāja piedzīvoja smagu dzīves posmu - viņa zaudēja sava dēla tēvu un vīru Sergeju Akurateru.

Kā vēstīts, Akuratere (partija "Konservatīvie") bija 13. Saeimas deputāte, viņa kandidēja arī 14. Saeimas vēlēšanās, taču netika ievēlēta.

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu