"Ērkšķu" laurus plūc izbijusī ieslodzītā Madara

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdienas, 8. decembra, vakarā, noslēdzās sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz…" piektā sezona. Par uzvarētāju kļuva 24 gadus vecā Madara no Rēzeknes. 

Viņa "Ērkšķos" nonāca uzreiz pēc priekšlaicīgas atbrīvošanas un cerēja savaldīt savu karstasinīgo raksturu, kurš bieži sagādājis nepatikšanas gan pašai, gan citiem. Otrajā vietā ierindojās Marija, bet trešās vietas gods tika trīs bērnu māmiņai Kristīnei.

Marija, Madara un Kristīne
Marija, Madara un Kristīne Foto: Publicitātes foto

"Esmu šokā. Līdz šim mirklim, protams, gāju no pašas pirmās dienas projektā. Un, cik zinu, daudziem tas nav paticis. Esmu pateicīga projektam un pārliecināta, ka turpmāk man viss notiks tikai uz augšu," saņemot dāvātās balvas, sacīja Madara.

Madara raksta dziesmas un sapņo par mūziķes karjeru, tāpēc īpaši gandarīta ir par iespēju ar "Ērkšķu" palīdzību attīstīt savu muzikālo talantu. Nu ar hiphopa apvienības “Kreisais krasts” mūziķa Denisa Stepanova atbalstu Madarai būs iespēja ierakstīt savu dziesmu profesionālā ierakstu studijā.

Otrajā vietā ierindojās ekspresīvā, bet tai pašā laikā trauslā Marija, kuras pagātnē piedzīvotie pāridarījumi atstājuši neizdzēšamas sekas viņas dzīvē un kura ar projekta palīdzību cerēja vairot savu sievišķību. Kā skatītāji varēja pārliecināties "Ērkšķu" lielajā finālā, viņai tas patiesi ir izdevies, jo Marija visus pārsteidza ar košām tēla pārvērtībām.

Prieku viņa pauda par ikvienu saņemto balvu, taču īpaši gandarīta bija par Raivja Sietnieka zobārstniecības dāvāto iespēju tikt pie žilbinoša smaida. "Man nav vārdu. Es atkal varēšu sākt smaidīt," pārsteigta bija Marija.

Trešās vietas ieguvējai, trīs bērnu māmiņai Kristīnei, kura piedzīvojusi seksuālu vardarbību un dzīvi bērnunamā, bet par visu vairāk sapņo tikt galā ar atkarību no alkohola, projekts dāvāja gan atkarību un narkoloģijas speciālistu konsultācijas, valodas un autovadītāja kursus, gan dažādus sievišķīgus pārsteigumus skaistumkopšanai.

Kā zināms, televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” veidotajā sociālajā projektā "Caur ērkšķiem uz…" dalību sāka 11 sievietes ar neapskaužamu pagātni un dzīves pieredzi.

Projekta laikā dalībnieces mācījās, kā atstāt pagātnē atkarības, neticību sev un apkārtējiem, attīstīt savus talantus un sadzīvot viena ar otru.

Atgādinām, ka jau pēc nedēļas, 15. decembrī, skatītājus gaida projekta speciālizlaidums, kas atklās, kā šobrīd dzīvo "Caur ērkšķiem uz.." dalībnieces un kādu pārmaiņu priekšā viņas nonākušas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu