"Paldies, ka izvēlējies mani!" "Dejo ar zvaigzni" uzvarētājs Busels velta īpašus vārdus savai partnerei

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Dejo ar zvaigzni" uzvarētājpāris
"Dejo ar zvaigzni" uzvarētājpāris Foto: publicitātes

Svētdien, 4. decembrī, tika noskaidrots šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētāju pāris - aktieris Maksims Busels ar partneri Ļizu Maniju. Nu Busels atskatījies uz dalību šovā un veltījis īpaši mīļus vārdus partnerei. 

Busels vietnē "Instagram" dalījies ar ierakstu, kurā saka paldies šova veidotājiem un skatītājiem, taču lielāko pateicību velta deju partnerei. 

"Mans vislielākais paldies ir tev, Ļiza! Paldies tev, ka tu izvēlējies mani, ka tu biji gatava sadzīvoties ar manu šausmīgo grafiku starp mēģinājumiem, izrādēm un filmēšanām. Par tavu atbalstu, izturību un uzticību. Bez tavas čempiones stīgas man pietrūktu spēka to visu paveikt četru mēnešu garumā. Tu esi zvaigzne! Un tu esi brīnums! Manās acīs uzvarētāja esi tu, un pēc tam es!" tā Busels.

Manija reaģējusi uz Busela ierakstu, komentējot: "Bezgalīgi...", papildinot ar trim sirds emocijikonām. Busels atbildi parādā nav palicis, rakstot: "Tieši tā!" 

Jau ziņots, ka pāris solīja pēc šova atklāt, kā tad galu galā ir, tomēr arī pēc fināla tieša atbilde nesekoja. Abi izteicās ļoti daiļrunīgi, atbildot uz jautājumu, vai arī ārpus šova viņi kļuvuši par pāri. Ļiza teica: "Mēs esam laimīgi tagad. Vienkārši esam laimīgi!" Viņai pievienojās Maksims, sakot: "Ne velti izvēlējāmies dziesmu no filmas "LaLaLand"! Tur ir par kaut ko bezgalīgu. Mēs tikai mīlestību varam nosaukt par bezgalīgu. Tas tagad tiešām ir bezgalīgi un mūžīgi!"

Atgādinām, ka 4. decembra vakarā tika noskaidrots, ka par "Dejo ar zvaigzni" čempioniem kļūst aktieris Maksims Busels un viņa deju partnere Liza Manija. Šova godpilno otro vietu ieguva Jānis Pētersons un Olena Čerekova, savukārt trešās vietas ieguvēji ir Rūta Dvinska un Viktors Haritonovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu