"Mīļie draugi, nekur neesmu pazudis!" Skandalozais aktieris Andris Lielais komentē savu pazušanu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Lielais
Andris Lielais Foto: Ekrānuzņēmums

Uz laiku gan no soctīkliem, gan no tuvāko draugu redzesloka bija nozudis aktieris Andris Lielais. Viņa atrašanās vietu nezināja pat tuvākie draugi, bet nu viņš ir atradies! Aktieris soctīklos skaidro savu prombūtni. 

Neviennozīmīgi vērtētais aktieris no Krievijas uz Latviju atbēga pavasarī, atsakoties no Krievijas pilsonības un atbalstot Ukrainu.

Pirms vēlēšanām Lielais bija visur - viņš uzrunāja savus vēlētājus, apbraukājot Zemgali, tāpat bija biežs viesis televīzijā un aktīvs "Facebook" platformā, aicinot balsot par "Attīstībai/Par" un viņu pašu jo īpaši, bet pēc piedzīvotās neveiksmes Saeimas vēlēšanās gluži vai izgaisa.

Tomēr otrdien, 13. decembrī, reaģējot uz spekulācijām par pazušanu, aktieris deva par sevi ziņu sociālajā vietnē "Facebook". Viņš rakstīja: "Mīļie draugi, nekur neesmu pazudis. Patlaban nodarbojos ar sadzīvisku jautājumu kārtošanu, kādi ir sakrājušies pēdējā laikā. Visiem sveicieni!"

Latvijā aktieris ieradās ar cerībām par jaunu dzīvi, bet ar uzturēšanos viņam palīdzēja Rihards un Sarmīte Pīki. "Privātā Dzīve" izvaicāja Sarmīti par iespējamo drauga atrašanās vietu, taču viņa nezināja, kur Lielais mitinās. Izskanēja pat aizdomas, ka Lielais varētu būt atgriezies Krievijā.

"Kopš oktobra viņš atslēdzis visus telefonus, noslēdzis sociālos tīklus un nolīdis pagrīdē.

Viņš ļoti pārdzīvo neveiksmi vēlēšanās. Daudzi Andrim teica, ka neīsto partiju bija izvēlējies. Bet kurš gan tādu iznākumu varēja paredzēt? Andris man teica, ka viņš nevēlas ne ar vienu kontaktēties un viņam vajag pārdomāt dzīvi," žurnālam skaidroja aktiera draugs Viesturs Alksnītis, kurš pats ar Lielo pēdējoreiz īsi parunājies 2. decembrī.

"Mēs ar draugiem smejamies – gaidām, kad Andris atkal parādīsies kādā no Solovjova raidījumiem. Es gan ļoti ceru, ka kaut kas tāds nenotiks," izdevumam komentē Alksnītis, ironizējot par Lielā iepriekšējos gados piekopto dalību Kremļa propagandas šovos.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 13. decembra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu