Zināms Elenas Dedženeresas šova līdzproducenta nāves cēlonis

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Stīvens "TWitch" Boss
Stīvens "TWitch" Boss Foto: AP/Scanpix

13. decembrī 40 gadu vecumā mira Elenas Dedženeresas sarunu šova dīdžejs un dejotājs Stīvens "TWitch" Boss. Nu publiskots viņa nāves cēlonis.

Izdevums "Page Six" ziņo, ka oficiālais nāves cēlonis ir pašnāvība ar šautu brūci galvā.

Jau ziņots, ka Boss tika atrasts miris kāda moteļa numura vannas istabā. 

Boss dzimis Montgomerijā, Alabamas štatā. Savu iesauku "TWitch" Stīvens ieguva bērnībā, jo viņš bijis hiperaktīvs bērns.

2003. gadā Boss bija MTV raidījuma "The Wade Robson Project" pusfinālists, kā arī ieguva otro vietu televīzijas talantu konkursā "Star Search".

Iegūstot otro vietu konkursā "So You Think You Can Dance" 2008. gadā, sākās viņa ceļš uz slavu, un vēlāk viņš atgriezās konkursā kā tiesnesis, lai vērtētu tā dalībniekus.

Elena Dedženeresa viņu pieņēma darbā par dīdžeju savā populārākajā sarunu šovā 2014. gadā, un viņš plecu pie pleca ar Elenu strādāja šova tapšanā līdz šī gada pavasarim, kad sarunu šovs tika izbeigts. Boss bija arī šova līdzproducents.

Elena sociālajā tīklā "Facebook" arī ir izteikusi līdzjūtību Bosa zaudējumā: "Mana sirds ir salauzta. Es viņu mīlēju, "TWitch" bija mana ģimene. Man viņa pietrūks. Lūdzu sūtiet labas domas viņa sievai Alisonei un viņu trim bērniem."

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu