"Galvenais, lai puisis iznāk no cietuma..." "Ērkšķu" Gunitas dzīvē lielas pārmaiņas

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

15. decembrī pie skatītājiem nonāks šova "Caur ērkšķiem uz..." īpašā epizode, kur skatītāji varēs uzzināt, kā piektās sezonas dalībniecēm klājas pusgadu pēc dalības šovā. 

Uz satikšanos ieradušās visas dāmas, izņemot Anastasiju un Kristīni, kura esot pārrāvusi saites ar bijušajām kolēģēm. Savukārt Lilita ar visām sanaidojusies tik ļoti, ka nav gatava ar dāmām uzturēties vienā telpā un savu dzīves stāstu aci pret aci uztic “Caur ērkšķiem uz…” vadītājai Lienei Stepenai.

Tikmēr jau zināms, ka lielākai daļai dāmu patiesi dzīve nesusi jaunas pārmaiņas – piektās sezonas uzvarētāja Madara piepildījusi savu sapni par lielo skatuvi un klausītāju vērtējumam nodod savu pirmo singlu “Mans stāsts”. Dziesmas mūzikas un teksta autore ir pati Madara, un tajā saklausāmi notikumi un pārdomas no pašas pieredzētā.

Kā liecina ieskats projekta speciālizlaiduma sērijā, otrās vietas ieguvēja Marija piepildījusi sapni par žilbinošu smaidu un atradusi laimi mīlestībā. Lieli jaunumi gaidāmi arī vienas no skatītāju favorītēm – Gunitas dzīvē. Kamēr “Ērkšķu” faniem vēl siltā atmiņā Gunitas spilgtais iznāciens ar muzikālo performanci, kolorītā sieviete atklāj vēl kādus jaunumus -

viņa ir ceturtā bērniņa gaidībās.

Taču prieku par ģimenes pieaugumu aptumšo fakts, ka bērniņa tēvs atrodas cietumā. “Man drīz būs sestais mēnesis, gaidu meitiņu. Galvenais, lai puisis iznāk no cietuma. Pēc šova notika traģēdija. Braucām mājās vakarpusē no ciemošanās pie draugiem, teicām viņam - paguli, tu esi iedzēris. Bet neklausīja, un rezultātā ietriecāmies margā. Puisis iesēdās, bet drīz jau nāks ārā,” piedzīvotā detaļas izklāsta Gunita. Taču, neskatoties uz dzīves peripetijām, viņa ir apņēmības pilna kopā ar mīļoto audzināt bērniņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu