"Tu cīnījies līdz galam!" Mesi sieva velta īpaši mīļus vārdus futbolistam

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: picture alliance / firo Sportphoto/Scanpix

Svētdien, 18. decembrī, noslēdzās 2022. gada Pasaules kauss futbolā, kur uzvaras laurus plūca Argentīna. Par labāko spēlētāju tika atzīts uzbrucējs Lionels Mesi, un viņu publiski apsveikusi arī sieva. 

Jau ziņots, ka par pasaules čempioniem trešo reizi vēsturē kļuva Argentīnas futbolisti, kuri finālā, pamatlaikam un pagarinājumam noslēdzoties neizšķirti ar 3:3 (2:0), pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 4:2 uzvarēja Franciju.

Mesi finālmačā atklāja rezultātu, 23. minūtē veiksmīgi izpildot 11 metru soda sitienu, bet pagarinājumā, ritot spēles 108. minūtei, atkal izvirzīja vadībā Argentīnu (3:2). Arī pēcspēles 11 metru sitienu sērijā Mesi vienu reizi pārspēja Francijas vārtsargu.

Viņš arī tika atzīts par aizvadītā finālturnīra labāko spēlētāju.

Pēc uzvaras Mesi sieva Antonella Rokuco vietnē "Instagram" dalījās ar foto no fināla, kā arī veltīja mīļus vārdus vīram.

"PASAULES ČEMPIONI! Es pat nezinu, ar ko sākt... Mēs esam vairāk nekā lepni, Lionel. Paldies, ka iemācīji mums nekad nepadoties, tu cīnījies līdz galam. Beidzot tu esi pasaules čempions. Mēs zinām, ka tu tik daudzus gadus cieti, lai iegūtu to, ko gribēji. Aiziet, Argentīna!" teikts Rokuco ierakstā.

Mesi klātienē atbalstīja arī viņa trīs dēli.  

Pirms Pasaules kausa finālturnīra Argentīnas futbola zvaigzne teica, ka Katarā viņš pēdējo reizi pārstāvēs Argentīnas izlasi Pasaules kausā. Savukārt svētdien pēc pasaules čempiontitula izcīnīšanas sportists noliedza, ka tā bija viņa pēdējā spēle Argentīnas valstsvienības rindās. "Vēlos vēl aizvadīt pāris mačus kā pasaules čempions. Man ir paveicies, ka karjeras laikā varēju izcīnīt visus titulus, un šis bija vienīgais, kura man trūka," teica 35 gadus vecais futbolists. "Vēlos aizvest to uz Argentīnu un priecāties kopā ar visiem."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu