Pugačova atbild faniem, kā pacieš ģimenes vajāšanu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Alla Pugačova un Maksims Galkins
Alla Pugačova un Maksims Galkins Foto: instagram.com

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova, kura ar ģimeni pametusi dzimteni, savā "Instagram" kontā publiskojusi ierakstu, atklājot, kā tiek galā ar saņemtajām negācijām.

Pugačova raksta: "Daudzi cilvēki man jautā, kā es paciešu mūsu ģimenes pasūtījuma vajāšanu. Kā? Lūk, kā!" 

Publiskojot foto ar skaistu dabas skatu, viņa vēsta: "Tas ir skats no mana loga. Decembra debesis pār Apsolīto zemi. Es skatos uz debesīm un saku: "Dievs! Piedodiet šiem nožēlojamajiem, samaitātajiem radījumiem, liekuļiem un meļiem, jo ​​viņi nezina, ko dara." Tas arī viss. Sveiciens visiem!"

Šī nav pirmā reize, kad slavenā dziedātāja runā par iebiedēšanu - oktobra sākumā viņa "Instagram" publiskoja ziņu saviem nelabvēļiem īsi pēc tam, kad lūdza Krievijas varasiestādes viņu iekļaut "ārvalstu aģentu" sarakstā.

Atgādinām, ka pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā Alla Pugačova pameta Krieviju un kopā ar bērniem aizlidoja uz Izraēlu. Daļu vasaras viņi pavadīja arī Latvijā, Jūrmalā. Viņas vīrs Maksims Galkins sniedza vairākus koncertus Latvijā, bet vēlāk devās koncerttūrē pa visu Eiropu. Galkina prombūtnes laikā Pugačova apmeklēja vairākus saviesīgus pasākumus Latvijā.

Vēlāk Maksims Galkins tika pievienots Krievijas "ārvalstu aģentu" sarakstam, Pugačova iestājās par savu vīru un lūdza varasiestādes arī viņu pievienot "ārvalstu aģentu" sarakstiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu