Skandalozā influencere Didrihsone nonākusi sociālā dienesta redzeslokā (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Didrihsone
Elīna Didrihsone Foto: Zane Bitere/LETA

Skandalozā influencere un apģērbu tirgotāja Elīna Didrihsone nonākusi sociālā dienesta redzeslokā, liecina viņas paustais sociālajā vietnē "Instagram". 

Didrihsone 20. decembrī vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atklāja, ka viņai nāksies skaidroties sociālajam dienestam.

Plašākus komentārus par radušos situāciju viņa nesniedza, vien norādīja, ka tā esot atpazīstamības cena un "heiteru" pirksts. 

"Mani nerausta, ja man vazā... Bet ne jau manu dēlu," tā Didrihsone,

neslēpjot sašutumu, ka dienesta resursi tiek izmantoti šādā veidā, jo, viņasprāt, Latvijā ir daudz ģimeņu, kur patiešām vajadzētu iejaukties sociālajam dienestam.

21. decembra rītā Didrihsone vietnē "Telegram" dalījās ar piedzīvoto pēc dienesta apmeklējuma. "Tā iesūtītā situācija bija par to, kā mēs kopjam mazo."

Didrihsone apgalvo, ka iesniegums bijis nepamatots, jo "mums ar mazo viss ir brīnišķīgi". Tāpat viņa apgalvo, ka viņas dēls apmeklē fizioterapeitu un mazais attīstās "ļoti labi un daudzreiz straujāk". 

"Ir kāds, kurš satraucas, ka mēs ar savu ietekmi varam rādīt ļoti sliktu piemēru, kā ir jāaudzina bērns. Iemesls - man ir pārāk liela ietekme, ne tas, ka mēs darām kaut ko pareizi vai nepareizi," pēc sociālā dienesta apmeklēšanas secina Didrihsone. 

Didrihsone apgalvo, ka dienesta darbinieks ieteicis mazāk rādīt savu privāto dzīvi publiski. 

Iepriekš influencere pauda pārsteigumu, cik daudz brīvā laika ir cilvēkiem, lai rakstītu iesniegumus dažādām valsts iestādēm par viņas ģimeni. Viņa atminējās kovidlaiku, kad visā valstī bija ierobežojumi, teju katru pārdienu biežākie viesi veikalā bija policisti, pārbaudot, vai tiešām Didrihsonu veikals ir slēgts klātienes apmeklētājiem.

Elīnas Didrihsones vārds izskanējis vairākos skandālos, kas izraisīja plašu sabiedrības rezonansi. Viņa vairākkārt nonākusi gan Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC), gan Valsts ieņēmumu dienesta (VID) redzeslokā.

Nesen arī plaši tika apspriesti viņas kā autovadītājas paradumi, nesprādzējot drošības jostu, kā arī plašu rezonansi izraisīja viņas publiskotais video ar dēlu, par ko sociālo tīklu lietotāji pauda lielu sašutumu.

Didrihsone saņēmusi aizrādījumus arī par mirkļbirkas #reklāma nelietošanu sociālajā tīklā "Instagram", kurā aktīvi reklamē apģērbus. Ik pa laikam parādās arī citas sūdzības - piemēram, vairākas sievietes apgalvo, ka apģērba iegādes brīdī viņām lūgts maksāt skaidrā naudā un netiek izsniegts čeks. Sūdzības ir arī par preču atgriešanas sistēmu.

Didrihsone piedalījās arī Ainara Šlesera dibinātās politiskās partijas "Latvija pirmajā vietā" dibināšanā un uzstājās ar 29. kārtas numuru. Didrihsone ar vīru Nauri ir reliģiskās organizācijas "Prieka vēsts" locekļi un nereti redzami tās rīkotajos pasākumos.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu