Soctīklu lietotāji atspēko Mārklas sacīto - viņa pratusi kniksēt, vēl pirms satika karalieni (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Sociālajos tīklos strauji izplatās video, kur redzams, ka Saseksas hercogiene Megana prot kniksēt - vēl daudzus gadus pirms viņa pirmo reizi satika karalieni Elizabeti II. 

Pēc tam, kad Megana Mārkla savā dokumentālajā seriālā "Harijs un Megana" (Harry & Meghan) apgalvoja, ka "viņai nebija ne mazākās nojausmas, ko viņa dara", pirmo reizi satiekot prinča Harija vecmāmiņu, karalieni Elizabeti II, sociālajos tīklos parādījies video no seriāla "Ģēnijs uzvalkā" (Suits), kur Megana redzama kniksējot. 

Šī sērija uzņemta 2010. gadā, un tajā redzama Mārklas atveidotā Reičela Zeina, eleganti kniksējot.

Video publiskojusi kāda "Instagram" lietotāja, kas apgalvo, ka "šis video pierāda to, ka Mārkla lieliski zināja, kā kniksēt, vēl ilgi pirms satika princi Hariju".  

Atgādinām, ka nesen klajā nāca Harija un Meganas dokumentālais seriāls, kur viņi atklāj karaļnama aizkulises

Vienā no epizodēm pāris atminējās, kā Megana iepazinās ar karalieni Elizabeti II.

"Mana vecmāmiņa bija pirmais ģimenes loceklis, kuru Megana satika. Viņai nebija ne jausmas, ko tas nozīmē, tāpēc tas bija visai šokējoši viņai," apgalvo Harijs.

"Tas bija sirreāli! (..) Mēs bijām ceļā uz pusdienām, un Harijs teica, ka tur būšot arī viņa vecmāmiņa. Un tad viņš man vaicāja: "Tu taču zini, kā kniksēt, vai ne?" Un es nodomāju, ka tas ir joks!" tā Megana.

"Kā lai cilvēkiem paskaidro to, ka tev ir jāpaklanās manas vecmāmiņās priekšā? Īpaši amerikāņiem. Tas ir dīvaini," paskaidroja Harijs.

Pēc tam Megana demonstrē, cik pārspīlēti viņa paklanījusies karalienes priekšā, ko vairāki soctīklu lietotāji nodēvējuši par ņirgāšanos. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu