"Tā ir mana pirmā kopdzīve ar kādu!" Maija Silova atklāti par laulību (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Maija Silova ar vīru Rūni Ulvangu.
Maija Silova ar vīru Rūni Ulvangu. Foto: publicitātes

Pērn kļuva zināms, ka TV seja un par Latvijas stila ikonu dēvētā Maija Silova jau divus gadus ir precētas sievas statusā. Nu, viesojoties "YouTube" raidījumā "Generation Famous", viņa pirmo reizi izsakās par laulības dzīvi. 

"Mēs bijām pieraduši 24 stundas pavadīt laiku divatā un tad mēs sapratām, ka laikam [kāzas] ir pareizs lēmums, jo mums bija komfortabli. Es nekur to tā nepaziņoju un, ņemot vērā, ka

tā ir mana pirmā kopā dzīvošana ar kādu cilvēku.

Man pat dažkārt ir grūti kaķi izturēt, kurš elpo blakus. Man bija interesanti, ka es varu pieņemt cilvēku tādā pastāvīgā laika nogrieznī - tas man bija atklājums," par attiecībām ar vīru izsakās Silova.

Vaicāta, vai abiem bijis aktuāls dzīvesvietas jautājums, ņemot vērā, ka Maijas vīrs ir norvēģis, viņa atbild: "Protams, tas bija aktuāli no vīra puses, bet man viennozīmīgi gribējās palikt Latvijā. Viņš gribēja palikt Norvēģijā, un viņam likās, ka tā būtu pareizāk, ka mēs veidojam ģimeni Norvēģijā, bet es viņu pārliecināju, ka - Latvija! Paldies vīram par to! Šeit ir mani tuvinieki, šeit ir daudz kas izdarīts..."

Silova atklāj, ka attiecībās ar vīru iepazinusi sevi un daudz ko jaunu uzzinājusi. Savukārt, runājot par laulības laikā gūtajām atziņām, viņa secina: "Esot kopā, tu sāc uzdot jautājumus, ko tu vari tam cilvēkam, nevis, ko viņš var dot? Tā ir laba skola egoismam!"

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu