Vaidi un asinis: atklājas baisa informācija par negadījumu, kurā cieta slavens Holivudas aktieris

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Slavenību tenku portāls "TMZ", atsaucoties uz 911 saņemto zvanu, publiskojis jaunas detaļas par Holivudas aktiera Džeremija Renera veselības stāvokli.

TMZ rīcībā ir avārijas dienesta pieraksti, kas veikti izsaukuma saņemšanas brīdī. Tajos teikts, ka fonā bija dzirdami aktiera vaidi un viņam bijusi spēcīga galvas asiņošana.

Pierakstos ir arī detalizēta informācija par pašu negadījumu — teikts, ka Reneru "pilnībā saspieda" sniega tīrītājs un viņam bijusi "ārkārtīgi apgrūtināta" elpošana.

Tāpat teikts, ka Renera krūškurvja labā puse ir sadragāta un viņa rumpja augšdaļa - saspiesta. Viņš no negadījuma vietas ar helikopteru tika nogādāts vietējā slimnīcā.

Izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka Reners devās palīgā sniegā iestigušajai automašīnai pie viņa mājas Reno, Nevadas štatā. Viņš izmantojis savu sniega tīrītāju, kas sver apmēram 6,5 tonnas, lai atbrīvotu automašīnu no sniega, kas viņam arī izdevies. 

Pēc tam viņš izkāpis no sniega tīrītāja, lai aprunātos ar ģimenes locekļiem, kas bija minētajā mašīnā. Un tajā brīdī Reners konstatējis, ka sniega tīrītājs ir izkustējies no vietas. Reners mēģinājis sniega tīrītāju apstādināt, un tajā brīdī tas viņam uzbrauca virsū.

Atgādinām, ka Reners dažas dienas pēc notikušā vietnē "Instagram" publiskoja foto no slimnīcas, rakstot: "Paldies jums visiem par laba vēlējumiem. Esmu šobrīd pārāk samocīts, lai atbildētu, bet sūtu jums visiem savu mīlestību."

Reners 2010. gadā ieguva Oskara nomināciju kā labākais aktieris filmā "The Hurt Locker" bet gadu vēlāk kā labākais aktieris otrā plāna lomā filmā "The Town".

Iepriekš vēstīts arī tas, ka aizvadītā gada nogalē ASV pārsteidza spēcīga sniegavētra, kurā dzīvību zaudējuši vismaz 27 cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu