Straumētākais ieraksts ar ELEKTRUM Ko Latvijā visbiežāk klausījās pagājušonedēļ?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ritvars Stankevičs

Lai veicinātu Latvijas mūzikas apriti mūzikas straumēšanas vietnēs, "Zelta Mikrofons" sadarbībā ar zīmolu "Elektrum" atklāj iknedēļas straumētāko ierakstu topu, kas katru nedēļu tiks publicēts ziņu portālā TVNET.

2023. gada 1. nedēļas straumēšanas servisos Latvijā top 3 populārākās dziesmas ir:

  1. MSencis un Grandmaster Neon “Pie**** seju” no 2022. gadā izdotā albuma “goda vards 4”;
  2. “Bermudu Divstūra” un “Apvedceļa” hits “Brāl, ar dzīvi nekaulē” no albuma “Vidēji glīts”;
  3. “Singapūras satīna” un “A-Eiropa” sadarbība - dziesma “Uz Seen” no albuma “Luksus Stonks”.
Foto: publicitātes

Savukārt mūzikas straumēšanas servisos starptautiskajā dziesmu topā Latvijā visklausītākās ir dziesmas Bibī Reksas un Dāvida Getas “I’m Good (Blue)”. Otrajā vietā ierindojas Sems Smits un Kima Petrasa “Unholy”. Savukārt trešajā vietā - Instasamka ar dziesmu “ЗА ДЕНЬГИ ДА” (Par naudu jā).

Foto: publicitātes

Datu monitoringu no lielākajām mūzikas straumēšanas vietnēm, tajā skaitā no “Youtube”, nodrošina Lielbritānijas kompānija “Ranger computers”, kas mūzikas industrijā darbojās jau kopš 1993. gada.

Šajā ceturtdienā, 12. janvārī, tiks izziņoti “Zelta Mikrofona '23” nominanti. Tajā skaitā pirmo reizi tiks atklāts piecinieks arī nominācijā “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”, kurā apkopoti gada ietvaros mūzikas vietnēs internetā visvairāk klausītie jaunākās Latvijas mūziķu dziesmas un skaņdarbi, kas izdoti no 2021. gada 1. decembra līdz 2022. gada 1. decembrim un straumēti visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu