"Es darīju visu, kas bija manos spēkos..." Adriana Miglāne pirmo reizi komentē šķiršanos no vīra (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Adriana Miglāne
Adriana Miglāne Foto: Adrianas Miglānes privātais arhīvs

Dziedātāja, influencere un dziesmu konkursa "Supernova" pusfināliste Adriana Miglāne pērn paziņoja, ka šķiras no vīra un dēla tēva. Nu viņa izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj šķiršanās iemeslus.

Miglāne, kura šovā "Supernova" startē pēc ilgākas muzikālās pauzes, norāda, ka paziņojums par šķiršanos diezin vai varētu ietekmēt viņas rezultātu konkursā. "Esmu ļoti atklāts cilvēks, saku, kā ir, un neuzskatu, ka jādzīvo kā "Instagram" laimīgajās bildītēs, ja tā nemaz nav. Negribu radīt iespaidu, ka mana dzīve ir perfekta," tā Miglāne.

Runājot par šķiršanās iemesliem, viņa saka: "Nekad nebiju domājusi, ka manā dzīvē notiks tā, kā notika. Biju iedomājusies, ka būsim kopā līdz mūža galam. Taču mans vīrs bieži devās uz ārzemēm, un tāpēc kopā būšana nebija viegla. Es darīju visu, kas bija manos spēkos, bet ar to nepietika. Taču laiks dziedē visu."

Atgādinām, ka dziedātāja par šķiršanos paziņoja ar sociālās vietnes "Instagram" starpniecību. Pavēstot jaunumus, viņa rakstīja, ka dzīvē tā notiek. Kā vienu no šķiršanās iemesliem viņa minēja dažādos skatījumus uz dzīvi. Neskatoties uz bēdīgo notikumu, viņa ir pārliecināta, ka abi būs labākie vecāki dēlam Hugo. Viņa arī lūdza nenosodīt nevienu pusi, sakot, ka "tā vienkārši notiek, dzīve turpinās".

Dziedātāja un digitālā satura veidotāja par precētu sievu kļuva pērnā gada aprīlī pēc dažu gadu draudzības ar Krišjāni Sondoru. 2020. gada augustā abi kļuva par vecākiem dēlam Hugo un pērn atzīmēja dēla divu gadu jubileju.

Pērnā gada 10. oktobrī Miglāne dalījās ar skumju vēsti - viņa zaudēja savu vēl nedzimušo bērniņu. Dziedātāja dalījās ar emocionālu video, kurā neslēpa savas asaras par zaudējumu. "Par vienu manu aizstāvi vairāk. Nekad nedomāju, ka iešu kam tādam cauri. Tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu. Tas ir tik grūti. Cerība nav pazudusi. Mums noteikti viss vēl priekšā! Laiks dziedē! Mēs esam daudz, katra ar savu stāstu, bet ko gan nevar māmiņas? Visu var!"

Neraugoties uz pēdējā laika dažādiem dzīves pārbaudījumiem, Miglāne ir gatava atsākt savu skatuves karjeru.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 10. janvāra numurā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu