"Man ir pretīgi!" Pamela Andersone izsakās par savu nopludināto seksa video (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Pamela Andersone
Pamela Andersone Foto: AP/Scanpix

Drīzumā straumēšanas vietnē "Netflix" nonāks jauna dokumentālā filma par aktrisi, 90. gadu sekssimbolu Pamelu Andersoni. Nule publiskotajā kaceklī viņa runā par nopludināto seksa video.

Dokumentālās filmas "Pamela, a love story" pirmajā kaceklī 55 gadus vecā aktrise saka, ka viņai bijis "pretīgi" pēc tam, kad viņa bijusi spiesta vēlreiz pārdzīvot traumu, ko 1996. gadā izraisīja nopludinātā seksa video skandāls ar bijušo vīru, mūziķi Tomiju Lī.

"Lai izdzīvotu, es izslēdzu no savas dzīves to nozagto videokaseti, un nu tas viss atkal uzpeld, man ir pretīgi," Andersone saka publiskotajā video. 

"Pirmo reizi dzīvē es vēlos kontrolēt šo naratīvu," tā Andersone. 

Video rullītī gan nav tiešas atsauces uz neseno notikumu, taču Andersone šķietami runā par pērnā gada februārī klajā nākušo miniseriāļu "Pema un Tomijs" ("Pam & Tommy"), kas stāsta par notikumiem pēc kasetes nozagšanas un kā to deviņdesmitajos uztvēra sabiedrība. 

Pamelas Andersones lomas atveidotāja Lilija Džeimsa pirms filmēšanas sākuma esot mēģinājusi sazināties ar pašu aktrisi, taču atbildi neesot saņēmusi. Slavenā aktrise uzskata, ka šā videoieraksta nonākšana atklātībā esot izpostījusi viņas dzīvi un laulību.

Pamelas Andersone dokumentālā filma pie skatītājiem nonāks 31. janvārī. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu