Madara Repše liek noprast, ka pametusi Latviju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Fotogrāfe, ekspremjera Einara Repšes meita Madara Repše-Šterna ar vīru Armandu pērnā gada izskaņā devās uz Spāniju, atklājot, ka kādu laiku šo valsti sauks par savām mājām.

Madara jau gada nogalē minēja, ka, iespējams, ar vīru dosies uz kādu siltāku vietu Eiropā, lai apvienotu ārstēšanos ar atpūtu. Šķiet, tas arī izdevies. Publiskojot attēlus no Spānijas, noprotams, ka abi apmetušies mazā pilsētiņā Benissā.

Īsajos stāstiņos Madara ļāva ielūkoties savā ikdienā, parādot, ka pamazām iekārto jaunās mājas, izvēloties preces mājokļa labiekārtošanai.

Pāris neatklāj, cik ilgu laiku domā uzturēties Spānijā.

Kā zināms, Madara sirgst ar iedzimtu gremošanas orgānu sistēmas daļas jeb zarnu defektu, un ik pa laikam viņai jādodas ārstēties ārpus Latvijas.

Pērnā gada oktobrī viņa atklājās, ka dārgās zāles neko daudz nepalīdz, un diemžēl ir nepieciešamas vēl vismaz desmit reižu dārgākas zāles un ārstēšana.

"Ir diezgan sarežģīti. Tomēr, lai cik traki būtu, spēju saņemties. Protu izlikties, ka viss ir daudzmaz kārtībā, bet aiz tā visa ir cīņa, kas turpinās ik dienas. Tomēr, lai cik smagi būtu, eju uz priekšu ar smaidu un cerību," teica Madara.

Madarai līdzās jau gandrīz divus gadus ir viņas mīļotais vīrietis, Valsts akadēmiskā kora tenors Armands Šterns. Pavasarī abi oficiāli kļuva par precētu pāri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu