Skandāls "Muzikālajā bankā": šova izpildproducents saņem pārmetumus no operdīvas (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aigars Dinsbergs un Ilona Bagele
Aigars Dinsbergs un Ilona Bagele Foto: LETA/TVNET kolāža

Sestdien, 28. janvārī, Daugavpilī norisinājās "Muzikālās bankas" finālšovs. Neilgi pirms tā operdziedātāja Ilona Bagele, kura dzimusi daugavpiliete un šogad svinēs apaļu jubileju, pauda sašutumu, ka nav uz to uzaicināta.

Kā šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve", Bagele vietnē "Facebook" paziņoja: "Mani dārgie klausītāji, atbalstītāji un arī daugavpilieši! Tagad savus jautājumus, kāpēc šogad nepiedalos Muzikālajā bankā kā viesis un arī neieskandinu savu jubilejas gadu dzimtajā pilsētā, lūdzu, uzdodiet šī projekta izpildproducentam Aigaram Dinsbergam."

Dinsbergs izdevumam "Privātā Dzīve" norāda, ka pārmetumi viņa virzienā esot nevietā. "Kā izpildproducents viens pats nelemju, kas būs viesi. Jau vairākus gadus tas ir visas radošās grupas kopējs lēmums, turklāt viesu numuru izvēlē konkurence ir ļoti milzīga," skaidro Dinsbergs un atzīst, ka esot piedāvājis arī Bageli.  

"Neviens neapšauba Ilonas profesionālo varēšanu klasiskajā mūzikā, bet viņa nav Latvijas Radio 2 stila māksliniece. Šā iemesla dēļ izvēle krita ieskandināt tikai vienu – Marijas Naumovas jubileju," atklāj Dinsbergs. 

Jau ziņots, ka šogad "Muzikālajā bankā" uzvaras laurus plūca grupas "Citi zēni" dziesma "Lieka štuka".

“Muzikālās bankas 2022” fināla dziesmas vērtēja ne tikai skatītāji, bet arī neatkarīga un profesionāla žūrija, kurā šogad piedalījās operdziedātāja Sonora Vaice, pianists Andrejs Osokins, diriģents Jurģis Cābulis, dziedātāja un vokālā pedagoģe Beāte Zviedre, grupas “Pienvedēja piedzīvojumi” mūziķis Māris Žigats, mūziķis un komponists Aigars Voitišķis, komponiste un grupas “Latvian Voices” dziedātāja Laura Jēkabsone, komponists un producents Edgars Vilcāns, Latvijas Nacionālā teātra dziedošais aktieris Raimonds Celms, kā arī kultūras redaktors un mūzikas apskatnieks Kaspars Zaviļeiskis.

Uz skatuves kāpa ne tikai finālisti, bet arī muzikāli viesi – grupa "Dzelzs Vilks" un "Triānas Parks", kā arī Marija Naumova, kura ieskandināja savu jubilejas gadu, un citi mūziķi.

Finālšova vadītājs bija Latvijas Nacionālā teātra aktieris Igors Šelegovskis. Scenārija autore – Marta Fabriciusa. Aizskatuvē darbojās Latvijas Radio 2 direktors Kaspars Mauriņš un Latvijas Radio 2 programmu vadītāja Līna Rudzone. Pasākuma režisore – Zane Gargažina. Izpildproducents – Aigars Dinsbergs. Producents – Latvijas Radio. LTV1 tiešraides režisors Arvīds Babris.

Foto: "Muzikālās bankas 2022" finālšovs Daugavpilī

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 31. janvāra numurā!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu